banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama... Yeni kısıtlamalar mı geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınıyla ilgili olarak "Kısıtlamalara uyulmazsa ilave tedbirler alabiliriz" dedi.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama... Yeni kısıtlamalar mı geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınıyla ilgili olarak "Kısıtlamalara uyulmazsa ilave tedbirler alabiliriz" dedi.

22 Kasım 2020 Pazar 16:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama... Yeni kısıtlamalar mı geliyor

AK Parti 7. Olağan Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop İl Kongrelerine online olarak katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması:

"YENİ TEDBİRLER ALABİLİRİZ"

Erdğan, "Milletimiz tamam diye ifade ettiğimiz kurallara hassasiyetle uyarsa birkaç hafta içeresinde salgın grafiğinin boynunu yeniden aşağı çevirmeyi başaracağız. Aksi halde belki ilave tedbirler almak durumu ile karşı karşıya kalabiliriz" diyerek yeni tedbirler alınabileceğinin de sinyalini verdi.

"Bir süredir ardı ardına yaşadığımız saldırılar ve karşılaştığımız tuzaklar bizi Anadolu bozkırlarına hapsetme amacı taşıyor. Bu kirli senaryoyu yırtıp çöpe attık. Vatanımıza, ezanımıza, bayrağımıza daha sıkı sarıldık. Kendi vatandaşlarımızla birlikte kalbini ve gözünü bize yöneltmiş tüm dostlarımızın dualarıyla engelleri aşa aşa bugünlere geldik. Ülkemizi eskiden yaptıkları gibi içerideki maşalarını kullanarak sinsi oyunlarla teslim alabileceklerini sananların heveslerini kursaklarında bıraktık.

"ÖZGÜRLÜKLERE SAHİP ÇIKMAKTAN VAZGEÇMEDİK"

Sokakları karıştırmaya çalıştılar ihanetlerini gözlerinin önüne serdik. Terör örgütleriyle mahallelerimizi çukurlarla bölmeyi sınırlarımızı taciz etmeyi denediler başlarını ezdik. Ne yaparsak yapalım demokrasiden hak ve özgürlüklere sahip çıkmaktan vazgeçmedik. Şimdi bu süreci yeni hukuk ve ekonomi reformları ile daha da ileriye taşıyacak bir atılım başlatıyoruz. Biz bugüne kadar sadece Allah'tan yardım bekledik. Milletimize güvendik. Doğru bildiğimiz yolda yürüdük"

"DÜŞÜN MİLLETİN YAKASINDAN"

"Yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalıştığımızı görüyoruz. Hiç kimsenin şahsi ifadeleri Cumhurbaşkanıyla, partimizle hükümetimizle ilişkili hale getirilemez. İstikametimizde en küçük bir değişim yoktur. Teröre bulaşmış hiç kimse ne yanımızda ne dirsek tamasımızda olamaz. Asla ve asla savunulamaz. Siz gidin iç kavgalarınızla uğraşın. Düşün bu ülkenin milletin yakasından."

" AVRUPA'NIN BİR PARÇASIYIZ"

"Gezi olaylarının finansörlüğünü yapan ve bunlarla ilgili şuan içeride olan bugün yarın bunların hiç bir zaman savunucusu olmadık. Biz, Gezi eylemlerinin planlayıcılarının, finansörlerinin savunucu olamayız. Biz kendimizi daima Avrupa'nın parçası olarak görüyoruz. Bizi başka arayışlara mecbur bırakmadıkları sürece tercihimizi Avrupa'dan yana kullandık. Bizim hiçbir ülkenin toprak bütünlüğüyle bir sorunumuz yok. Ama geçmişleri sömürge ve zulüm ile dolu olanların yüzüne bunları vurmak suçsa suçluyuz."

"HEDEF 1 MİLYON YENİ ÜYE"

"Milletimiz umudunun yine AK Parti'de olduğunu her zaman gösteriyor. Üye sayımız 11 milyon 200 bini aşarak tarihimizin en yüksek rakamına ulaştı. Her yıl 1 milyon yeni üye hedefi ile milletimizle olan gönül bağımızı daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Ben şimdi salona bakıyorum salonda çok heyecan görmüyorum. Eskiden Gümüşhane'nin salonları Burdur'un salonları sürekli olarak alkışlarla inlerdi. Isparta aynı şekilde alkışlarla inlerdi. Bunu her an görmek yaşamak arzusu içerisindeyiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan mutlu 2020-11-22 17:50:56

Cumhurbaskanim tarikatlari yiyicileri betonseverleri yaninizdan uzaklastirin..soyleyin disari kacirdiklari paralarida getir getirsinler lutfen..

Avatar
vatandaş 2020-11-22 18:54:49

çay ocaklarını kapatacaklarına avmleri kapatın da görelim asıl hastlaık yerleri orası çay ocakları en azından açık ta mesade var hava alıyr en azından avmler virüs yuvası kapatın kaptamassınız çünkü hepsi zengin olan fakir fukaraya oluyr zengin bir kat daha zengin olmuştur fakir de 1 kat daha fakir olmuştur bu sistemde

Avatar
erkan 2020-11-22 18:57:16

bu virüs sadece akp il toplantılarında seçimlerinde seçen belli seçilen belli ama öyle olmaz illaki bir kalabalık yapılması şart virüs buraya ugramyr digerleri ise akp mitinglerinde çay dagitilyor ama ora da virüs kesinlikle ugramıyr çünkü akp mitin gi yersen

Avatar
dasdsa 2020-11-23 03:07:13

çine bu pandemiden ötürü ne cezası kestin? halka ceza kesip kesip duruyorsun, bir çok ülke girişte bir sürü tahlil isterken, elini kolunu sallayani içeri aldın, inşAllah yargılanacaksın.