banner388
banner390
banner410
banner408

Cam filmi yasağıyla ilgili flaş gelişme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cam filmi cezalarına kızarak talimat verdi.

banner269

Cam filmi yasağıyla ilgili flaş gelişme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cam filmi cezalarına kızarak talimat verdi.

09 Kasım 2017 Perşembe 11:48
Cam filmi yasağıyla ilgili flaş gelişme

Samsun haber - AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda cam filmlerine kesilen cezalar gündeme geldi. Vatandaşların büyük tepki gösterdiği yasakla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Genelge yayınlayın, düzeltin bu işi" dediği iddia edildi.


Erdoğan'ın talimatının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın düzenleme yapacağı belirtildi.

CEZALAR GERİ ÖDENECEK

Başbakan Binali Yıldırım'ın parti yöneticilerine "Ceza kesilmeyecek, kesilen cezalarla ilgili de çalışma yapılacak" dedi.

Son Güncelleme: 12.11.2017 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-11-09 13:44:37

Ben size özetliyorum; 1. %40 vergi zammı yapıldı ve arkasından Sn. Cumhurbaşkanı bu zam üzerinden kendi müdahale ettişcesine zaten kendi hükümeti yaptı ve süpermen rolüne savundu 2. Cam filmi yasağı millete yaska kalktı dendi ve herkez cam filmi yaptı ve sonradan tekrar yasak geldi şimdi Sn.Cumhurbaşkanı yasağa müdahale ediyor bu nedir sizce? :) Biz safmıyız ama ben o saf kesimden değilim..

Avatar
KAAN TÜRK 2017-11-09 15:44:53

Öyle ya masum vatandaş niye korunsun ki. Ne oldukları belli olmayan siyah camlı arabalar bolca dolaşsın etrafta. Serseri takımı kıymet görsün