banner388

Cam filmi yasağı resmen başladı

Cam filmi yasağı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen başladı.

Cam filmi yasağı resmen başladı

Cam filmi yasağı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen başladı.

01 Kasım 2017 Çarşamba 23:44
Cam filmi yasağı resmen başladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı standartlarınca araç muayene hizmeti veren TÜVTÜRK, cam filmi ile ilgili sürücüleri bilgilendiriyor. Yeni alınan karar doğrultusunda eskiden hafif kusurlu sayılacak cam filmi bulunan araçlar artık ağır kusurlu sayılacak ve muayeneden geçemeyecek.

TÜVTÜRK yaptığı açıklamada şunları belirtti;

"TÜVTÜRK, muayene hizmetinin daha hızlı ve sağlıklı bir biçimde gerçekleştirilebilmesi amacıyla araç sahiplerini cam filmi ve sonradan boyanmış camlar ile ilgili gerçekleşen düzenleme konusunda uyardı. Buna göre, daha önce ‘Hafif Kusur’ olarak değerlendirilen araç cam filmleri ve sonradan boyanan camlar yeni düzenleme ile ‘Ağır Kusur’ sayılacak. Bu araçlar, araç muayenesinden geçemeyecek. Cam filmi ve sonradan boyanmış camı bulunan araç sahiplerinin, araçlarını orijinal haline getirerek muayeneye gelmeleri gerekmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.