banner388

Büstünü diken başkana tepki yağıyor

CHP'li Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın Tekirdağ Kapaklı ilçesine büstünü diktirmesine tepkiler yağıyor.

Büstünü diken başkana tepki yağıyor

CHP'li Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın Tekirdağ Kapaklı ilçesine büstünü diktirmesine tepkiler yağıyor.

07 Nisan 2018 Cumartesi 00:13
Büstünü diken başkana tepki yağıyor

Türkiye'de benzeri görülmemiş bir olayla karşı karşıya olduklarını belirten AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP'li Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı eleştiri yağmuruna tuttu. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin düzenlenen basın toplantısında, "Saygıdeğer basın mensupları şu an Türkiye’de tek olan bir durumla karşı karşıyayız. 14 yıldır Kapaklı’da iktidar olduğunu sanan bir belediye başkanı Kapaklı’ya hizmet yerine kendine hizmet edercesine büstünü dikiyor. Kapaklı’ya hizmet etsin büstünü biz dikelim. Kapaklı’ya yol yapsın, kaldırım yapsın, sosyal donatımlar yapsın da biz dikelim büstünü. Bu belediye başkanın yaptığı ilk değil, daha öncede Afrin harekatıyla ilgili ‘sivil darbe var’ demiştir. 'Afrin’de vuran da, öldüren de, ölen de Allah Allah diyor, vurulan da', 'Sanki bir karış toprak kazanıyormuşuz gibi seviniyoruz' gibi cümleler kullanmıştı" ifadelerini kullandı.

VAAD EDİLEN PROJELER ORTADA YOK

CHP'li Başkan İrfan Mandalı'nın göreve gelmeden önce 41 proje vaad etmesi ve bir tanesini bile uygulamamasına değinen Salih Bezgin, "Son dört yılda yaptığı en büyük eseri bu büst. 41 proje vaad etmişti, onları soruyoruz neredeler? Açık otopark projesi, kapalı otopark projesi, yüzme havuzu projesi, poligon, aş evi, ikiz göller projesi, yüzme havuzu yok. Bu projelerin hiçbiri yok. Belediye başkanı bu büstü kaldırsın istiyoruz. Eğer ki kaldırmazsa bu eylemlerimiz ve basına demeçlerimiz, röportajlarımız devam edecektir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
ChpAk PartiTepkiBüst
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.