banner388

Buna İhtiyacı olan vekil mi asgari ücretli mi

Türk Telekom'un Milletvekilleri için hazırladığı tarife vatandaştan tepki çekiyor.

Buna İhtiyacı olan vekil mi asgari ücretli mi

Türk Telekom'un Milletvekilleri için hazırladığı tarife vatandaştan tepki çekiyor.

05 Mayıs 2019 Pazar 21:06
Buna İhtiyacı olan vekil mi asgari ücretli mi

Vatandaşlar Türk Telekom'un milletvekillerine özel tarifesine tepki gösteriyor. Türk Telekom'un resmi internet sayfasında yayımlanan tarifede; Milletvekillerine 12 ay taahhütlü şekilde ücret 29 Tl, şebeke içi 5 bin dakika, diğer operatör ve sabit hatlar için de 3 bin dakika verdiği görülürken, her yine 1000 SMS ile 20 GB internet de verdiği görüldü.

İlgili tarifeyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımların ardından, vatandaşlar, "Asgari ücretliye özel tarife uygulamayan Türk Telekom, yüksek maaşlarıyla gündeme sık sık gelen milletvekillerine özel kampanya yapmış, ne diyelim" diyerek olaya tepkilerini gösterdi.
 

Anahtar Kelimeler:
MilletvekiliVekilTarife
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-05-05 21:23:33

Mübarek Ramazan ayına girdik Fitreleri kime verelim diye düşünmeye gerek kalmadı.:)

Avatar
Murat 2019-05-05 21:54:29

Yetmez bunlar fakir rakamı az daha indirin ayıp be

Avatar
Samsunlu 2019-05-06 06:47:21

Onlar bizim vekilimiz tabiki iletisim konusunda rahat olsunlar ama ben hic millet vekilinin beni aradigini gormedim. Vatandasta aradigi zaman zaten ulasilmaz olurlar. Bu millet zaten vekiline bakiyo halk olarak degerli devlet buyuklerimizden anlayis bekliyoruz

Avatar
MİSAFİR 2019-05-06 10:21:43

bizim 10 t lik fatura dediler bana yetmiş seksenlik fatura dediler türk telekom vekillere yağcılık yapıyor ki tüketicilere sahip çıkılmasın yasalar kendilerine göre çıkartılsın