banner388
banner390
banner410
banner408

Buğra Kavuncu'ya çirkin saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı İsmail Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırı ve darp olayı meydana geldi.

banner269

Buğra Kavuncu'ya çirkin saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı İsmail Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırı ve darp olayı meydana geldi.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 10:34
Buğra Kavuncu'ya çirkin saldırı

Dün öğlen saatlerinde İyi Parti İstanbul il başkanı İsmail Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırı düzenlendi. 

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bakırköy İlçemizde 20.08.2021 Cuma günü (dün) saat 14.00 sıralarında  İYİ PARTİ İstanbul İl Başkanı İsmail Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırı ve darp olayı meydana gelmişti. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalarda; bir televizyon programına katılan Sayın Kavuncu'nun binadan caddeye çıktığı sırada faili meçhul bir şahsın yumruklu saldırısına uğradığı ve failin olay yerinden yaya olarak firar ettiği anlaşılmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganın 1990 doğumlu (S.O.) adlı şüpheli şahıs olduğu tespit edilmiş ve bugün saat 05.30'da Silivri ilçemizdeki adresinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve Sayın İsmail Buğra Kavuncu'ya geçmiş olsun diyoruz." denildi.

BUĞRA KAVUNCU'YA SALDIRAN ŞAHIS SİLİVRİ'DE YAKALANDI

İstanbul Valiliği, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanı İsmail Buğra Kavuncu'ya saldıran şahısın sabah saatlerinde Silivri tarafında yakalandığını açıkladı.

Konuyla ilgili İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Bakırköy İlçemizde 20.08.2021 Cuma günü (dün) saat 14.00 sıralarında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı İsmail Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırı ve darp olayı meydana gelmişti. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalarda; bir televizyon programına katılan Sayın Kavuncu'nun binadan caddeye çıktığı sırada faili meçhul bir şahsın yumruklu saldırısına uğradığı ve failin olay yerinden yaya olarak firar ettiği anlaşılmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganın 1990 doğumlu (S.O.) adlı şüpheli şahıs olduğu tespit edilmiş ve bugün saat 05.30'da Silivri ilçemizdeki adresinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve Sayın İsmail Buğra Kavuncu'ya geçmiş olsun diyoruz." denildi.

Anahtar Kelimeler:
Buğra Kavuncuİyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozok 2021-08-22 07:51:06

Acaba neden saldırmiştır.şinden olan işçi olmasın. Nedenini bulup yazın yada kendileri planlamiştır. İyi pati liler güzel tiyatro sanatı içra ediyor.