banner388
banner390
banner410
banner408

Bitlis'te EYP patladı! 1 şehit

Bitlis'te el yapımı patlayıcının (EYP) sonucunda 1 asker şehit düştü.

banner269

Bitlis'te EYP patladı! 1 şehit

Bitlis'te el yapımı patlayıcının (EYP) sonucunda 1 asker şehit düştü.

11 Nisan 2018 Çarşamba 00:39
Bitlis'te EYP patladı! 1 şehit

Bitlis'te teröristelere düzenlenen operasyonlar sırasından PKK'lı teröristlerin döşediği EYP infilak etti. Patlamanın sonucunda 1 asker şehit oldu.

Bitlis Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklamada :

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bitlis İli Merkez ilçesi Karınca Jandarma Karakolu Zihnitepe bölgesinde 10.04.2018 günü saat 20:30 sıralarında intikal halinde olan Jandarma unsurunda görevli Uzman Çavuş Sefa İzbudak, araziye tuzaklanmış el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olmuştur.

Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" ifadeleri kullanıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
şehitBitlisEyp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.