banner388

Bir belediye başkanı daha istifa etti

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek olan seçimler öncesinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın ardından bir belediye başkanı daha istifa etti.

Bir belediye başkanı daha istifa etti

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek olan seçimler öncesinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın ardından bir belediye başkanı daha istifa etti.

26 Nisan 2018 Perşembe 12:59
Bir belediye başkanı daha istifa etti

24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin istifa ederek adaylık başvurusunda bulunmaları için bugün son gün. Milletvekili adaylığı için stifa eden isimler arasında en dikkat çekenler Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek oldu.

Aynı şekilde milletvekilliği için istifa edenler şöyle:

AK Parti – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz milletvekilliği adaylığı için belediye başkanlığı görevinden istifa etti. Yılmaz, 19 yıldır Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu.

AK Parti - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 24 Haziran'da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

AK Parti – Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 24 Haziran'da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Görevinden istifa eden Yılmaz’ın  AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunacağı öğrenildi.

AK Parti – İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici 24 Haziran tarihinde yapılacak olan 27.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde aday adaylık başvurusu yapabilmek için görevinden istifa etti. kici'nin görevinden istifa etmesinin ardından 27 Nisan Cuma günü AK Parti Nevşehir milletvekilliği aday adaylığı için müracaat edeceği öğrenildi.

AK Parti – Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Atilla Ödünç, milletvekili aday adaylığı için meclisten istifa etti.

AK Parti – Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

AK Parti – İnegöl Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mehmet Yurttutan, milletvekili aday adayı olmak için meclis üyeliğinden istifa etti.

CHP – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanı Turgay Bozoğlu, Çankaya Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP’den milletvekili aday adayı oldu. Bozoğlu, 2011 genel seçimlerinde CHP İzmir 1. Bölge 8’inci sıradan milletvekili adayı gösterilmişti.

MHP – Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan'ın 27. Dönem Milletvekilli  aday adayı olmak için İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

MHP – Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İYİ Parti – Kayseri İl Başkanı Hüseyin Tekin milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Son Güncelleme: 26.04.2018 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.