banner388
banner390
banner410
banner408

Bilanço ağırlaşıyor: 17 kişi hayatını kaybetti!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi.

banner269

Bilanço ağırlaşıyor: 17 kişi hayatını kaybetti!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi.

12 Ağustos 2021 Perşembe 21:33
Bilanço ağırlaşıyor: 17 kişi hayatını kaybetti!

Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenleri sayısı 17'ye yükseldi. Kastamonu'da 15, Sinop'ta 2 kişi hayatını kaybetti, Bartın'da ise kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada başsağlığında bulunarak "Sel bölgelerinde mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak, kısmen ya da tamamen kapanan ulaşım akslarını tekrar işler hale getirmek ve selin sebep olduğu tahribatla birlikte oluşan mağduriyetlerin tamamını gidermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan açıklamasının devamında mağduriyetlerin giderilmesi için çalıştıklarını belirterek "Üç ilimizdeki sel felaketine 4 bin 644 personel, 610 araç, 437 iş makinesi, 66 ambulans, 19 helikopter, 3 mobil koordinasyon tırı, 24 bot, 18 motopomp ve daha birçok farklı ekipman ve imkan ile müdahale etmekteyiz. Sel bölgelerinde mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak, kısmen ya da tamamen kapanan ulaşım akslarını tekrar işler hale getirmek ve selin sebep olduğu tahribatla birlikte oluşan mağduriyetlerin tamamını gidermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.