banner388

Beleştepe'nin Adı Artık...

Beşiktaş Belediyesi Meclisi yapmış olduğu toplantı sonrasında Beleştepe olarak bilinen yerin adını Şehitler Tepesi olarak değiştirdi.

Beleştepe'nin Adı Artık...

Beşiktaş Belediyesi Meclisi yapmış olduğu toplantı sonrasında Beleştepe olarak bilinen yerin adını Şehitler Tepesi olarak değiştirdi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 12:30
Beleştepe'nin Adı Artık...

10 Aralık akşamı Türkiye’yi yasa boğan Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısında patlamalardan birinin gerçekleştiği "Beleştepe" olarak bilinen yerin adın adı Beşiktaş Belediyesi Meclisinde alınan kararla ‘Şehitler Tepesi’ oldu.

Konu hakkında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar şu açıklamada bulundu:

“Meclisimizin iradesiyle Beşiktaş taraftarının yıllarca “Beleştepe” olarak adlandırdığı bu yerle ilgili yine başta Beşiktaş taraftarlarının ve meclisimizin kararıyla şehitler tepesi olarak nitelendirmeye karar verdik. Ve buna göre gereken işlemleri yapacağız. Dolmabahçe’yi Maçka’yı, Etiler’i Ulus’u ve şimdi Beşiktaşlıların iradesini ortaya koyan aziz meclisimizin kararıyla ‘Şehitler Tepesi’ni ziyaret etmeye davet ediyorum. Bugünden itibaren herkesi, tüm İstanbul’u ve Türkiye’yi Beşiktaş’a terör saldırısını kınamaya, şimdi artık ‘Şehitler Tepesi’ olarak anacağımız o yere davet ediyorum. Bu terör saldırısını yapanlar, bizimle terör arasında kalkan olan onlarca genç kardeşimizi, emniyet mensuplarımızı şehit edenler sadece onlara saldırmadılar. O gün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olması münasebetiyle insanlığa saldırdılar. Bunu bizim çok iyi anlatmamız lazım. Bu topraklarda barışı engelleyecek ülkeler var. Biz o ülkelere de o insanlara da her şeye rağmen sevgi ile ve aktif siyasetimizle yaklaşmaya devam edeceğiz. Terörü kullanarak bize uzanan ellere elbette en şiddetli cevabı vereceğiz. Sevgi siyasetimizden ve aktif saygı siyasetimizden hiçbir zaman geri durmayacağız. Çünkü zaten istenilen de bunun bozulması ve bu durumu bozmak. Bugünden itibaren herkesi, tüm İstanbul’u ve Türkiye’yi Beşiktaş’a terör saldırısını kınamaya, şimdi artık ‘Şehitler Tepesi’ olarak anacağımız o yere davet ediyorum” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.