banner388

Bedelli askerlik kredisi ile ilgili açıklama

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın bedelli askerlik kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bedelli askerlik kredisi ile ilgili açıklama

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın bedelli askerlik kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

20 Temmuz 2018 Cuma 13:53
Bedelli askerlik kredisi ile ilgili açıklama

Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bedelli askerlik şartları şekillenmeye başladı. 25 yaş, 15 bin TL ve 28 gün askerlik şartı ile ilgili kesin karar, 23 Temmuz Pazartesi TBMM'de yapılacak görüşmelerin ardından verilecek. Bedelli askerlik yapmak isteyenlerin merak ettiği sorulardan bir tanesi de bedelli askerlik kredisi. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın imzasıyla yazılı olarak yapılan açıklama şöyle:

Bedelli askerlik tasarısının yakın zamanda yasalaşması beklenmektedir. Bedelli askerlik düzenlemesi sayesinde geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, eğitimlerini ve mesleki çalışmalarını aksatmadan ve işgücü piyasasından çekilmeden ekonomiye katma değer sağlamaya ve ailelerine destek olmaya devam edebileceklerdir.

Önemli işlevi geleceğe yatırım olan bankacılık sektörünün, gençlerimizin beklentilerini karşılamak ve ekonomik faaliyetin sağlıklı olarak sürdürülmesini desteklemek amacıyla uygun koşullarda uygulamaya katkı sağlayacağına inanıyorum.

Bu çerçevede, bankalarımız kredilendirme koşullarına ilişkin gerekli açıklamaları kamuoyuna kendileri yapacaklardır.

Örneğin; Ziraat Bankası olarak biz bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve yasanın çıkmasını takiben cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.