banner388

Bedelli Askerlik bekleyenleri üzecek haber

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Bedelli Askerlik bekleyenleri üzecek bir açıklama yaptı.

Bedelli Askerlik bekleyenleri üzecek haber

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Bedelli Askerlik bekleyenleri üzecek bir açıklama yaptı.

07 Aralık 2017 Perşembe 09:06
Bedelli Askerlik bekleyenleri üzecek haber

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleriyle görüşme yaparken, AK Parti Grup Başkanvekilleri ise iktidar milletvekilleriyle kahvaltıda buluştu.

Milleyet Gazetesi'nin haberine göre Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Bedelli askerlik konusunun gündeme gelmesinin ardından Bozdağ herkesi üzecek bir açıklama yaptı.


Bozdağ, "Böyle bir ortamda, operasyonlar sürerken bedelli askerlik mümkün değil, kesinlikle olmaz" dedi.

Diğer milletvekillerinin de Bozdağ'ı doğruladığı ve "Bu ortamda bedelli düzenlemesi yaparsak, millet gerekirse elindekini avucundaki satar çocuğunu askere göndermemek için. Askere alacak bir adam dahi bulamayız" dediği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 07.12.2017 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2017-12-07 09:39:15

Benim Çocuğum askerken görevini yaparken parasıyla askerlik yapanlara ve Allah elindeki malınıda alsın.Eğer bu uygulamayı getirirseler Allah Yapanlarıda kahrı perişan etsin güzel bir söylenmiştir.Millet Vekiline de teşekkür ederim.

Avatar
Ahmet 2017-12-07 14:06:34

verilen sözler tutulmadı. sandıkta bu sefer bizde sözümüzü tutmayacağız. ihityacımız olmasa neden isteyelim ki

Avatar
Cemal 2017-12-07 14:33:17

Neresinden bakarsan bak skandal açıklamalar. Ne demek millet elindekini satar çocuğunu askere göndermez? 1. Türkiye’nin anarşi durumu bu kadar kötü demek ki. 2. Darbe akşamı sokaklara dökülen vatandaş vatanını korumak için askerlikten kaçar mı? Askere alacak adam bulamayız demekle kaçar demek mi istiyorsunuz? Bu ne biçim skandal ifadeler böyle.