banner388

Başbakan Yıldırım resepsiyonda konuştu

Başbakan Binali Yıldırım'dan Abdullah Gül açıklaması. Abdullah Gül'ün tekrar aday olup olmayacağı sorusuna, "Bunu Abdullah beye sormak daha doğru olur" sözcüklerini kaydetti.

Başbakan Yıldırım resepsiyonda konuştu

Başbakan Binali Yıldırım'dan Abdullah Gül açıklaması. Abdullah Gül'ün tekrar aday olup olmayacağı sorusuna, "Bunu Abdullah beye sormak daha doğru olur" sözcüklerini kaydetti.

23 Nisan 2018 Pazartesi 23:24
Başbakan Yıldırım resepsiyonda konuştu

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın ev sahipliği yaptığı TBMM'nin 98. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TBMM'de resepsiyon gerçekleştirildi. TBMM Tören Salonu'nda düzenlenen resepsiyonda İsmail Kahraman davetlilerle teker teker tokalaşarak karşıladı.

TBMM Tören Salonu'nda gerçekleşen resepsiyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yan ısıra Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, YSK Başkanı Sadi Güven, kuvvet komutanları ve yabancı misyon katıldı.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU KATILMADI

TBMM Tören Salonu'nda gerçekleşen resepsiyona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı. Resepsiyona CHP'den, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi ve bazı CHP'li milletvekilleri katıldı.

CHP'den 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesinin ardından Kılıçdaroğlu'nun 'Demokrasinin gereğini yaptık' ifadelerini kullanmasına ilişkin Başbakan Binali Yıldırım 'Yersen' değerlendirmesi yaptı.

Başbakan Yıldırım, TBMM'de yaşanan gerginlik hakkında, "Yalana karşı çok titizim. Her şeyi hoş görebilirim ama gözümün içine baka baka yalan söyleniyorsa buna ben asla tahammül edemem" diye belirtti.

Başbakan Yıldırım, Abdullah Gül'ün tekrar aday olup olmayacağı hakkında gelen soruya ilişkin, "Bunu Abdullah Gül'e sorarsanız daha iyi olur" diye ifade etti.

Son Güncelleme: 23.04.2018 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.