banner388

Bakan, Karadenizli fındık üreticilerine seslendi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, fındık üreticilerine seslendi ‘’Verdiğimiz söz sözdür’’dedi.

Bakan, Karadenizli fındık üreticilerine seslendi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, fındık üreticilerine seslendi ‘’Verdiğimiz söz sözdür’’dedi.

08 Eylül 2017 Cuma 15:05
Bakan, Karadenizli fındık üreticilerine seslendi

Ordu’ya yapmış olduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, fındık üreticilerine seslendi.

Fındık üreticilerine seslendi

Fındıkta hasat dönemi başladı, üreticiler fındıkta oluşan fiyatı yetersiz buldu.  Üreticilerde meraklı bekleyiş sürerken Ordu’yu ziyarete gelen Bakan Fakıbaba, fındık üreticilerinin içini rahatlatacak açıklamalarda bulundu.

İnsanlar rahat olsunlar telaşa kapılmasınlar

Fındıkta gelişen olaylar neticesinde gazetecilerden Bakan Fakıbaba’ya soru yöneltildi. O da, “İnsanlar rahat olsunlar. Verdiğimiz söz sözdür. Hiç kimse böyle heyecana gelmesin, telaşa kapılmasın. Biz ne fiyat vermişsek TMO onu alacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 09.09.2017 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-09-08 15:43:22

Tamam şimdi planın ikinci aşaması devreye girebilir. Plan şu halk kızgın fiyat düşük. Bi zaman sonra Tayyip baba devreye girecek. Diyecek bu fiyat az örneğin 15tl olsun. Sonra da en büyük Tayyip baba olacak bak bizi düşünüyor yine o yaptı olacak halkımız da yiyecek oylar artacak. Görürsünüz bak. Bekleyin.

Avatar
Kazim 2017-09-09 08:59:58

Cemal in dediği gibi de olabilir aslında sıkıntı su bir mal meta düşünün 10 yılda fiyatı hiç mi artmaz artmayi bırak geri mi gider? Düşünün bir araba imal ediyorsun 10 yıl boyunca arabanın parçaları sürekli yükseliyor tampon imalaticisi zam yapıyor on konsol imalatçısı motor imalatçısı cam imalatçısı hepsi zam yapıyor ama sen arabayı 10 yıl boyunca aynı fiyatta hatta zaman zaman zararına satiyorsun. Sizce de bu ışte bir mantık hatası yok mu?

Avatar
Elif 2017-09-09 15:02:01

Yazık günah bu insanlara sadece geçimini Fındık'tan alan insanlarımız var kolay değil toplamak kurutmak az halden anlayın yükseltin şu fiyatları bu nedir ya artacagı halde geri düşüş yaşandı yediniz doymadınız Allahsızlar

Avatar
Yakup 2017-09-08 23:50:51

Tayyip sayesinde findikda kose yi döndü herkes kime ne yaparsan yap yaranamazsin
Çünkü çıkarın biterse işler tersine olur her zaman..

Avatar
ismail YILMAZ 2017-09-09 09:18:57

ne çabuk unuttunuz bedavaya sattığınız findiklari. 1 tl ye bile satamiyordunuz. Nedir cumhurbaşkanı düşmanlığı. Sap ile samanı ayiriniz