banner388

Bakan Elvan istifa etti

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevden affını istedi. Af talebi kabul olan Elvan'ın yerine yardımcısı atandı

Bakan Elvan istifa etti

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevden affını istedi. Af talebi kabul olan Elvan'ın yerine yardımcısı atandı

02 Aralık 2021 Perşembe 01:05
Bakan Elvan istifa etti

2 Aralık tarihine yayınlanan Resmi Gazete'de yer alan son karara göre 10 Kasım 2020'de Berat Albayrak'ın yerine Hazine ve Maliye Bakanı olan Lütfi Elvan görevden affını istedi.

YENİ BAKAN NURETTİN NEBATİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elvan'ın istifasını kabul ederek yerine Elvan'ın yardımcısı Nureddin Nebati'yi atadı.

KULİSLERDE KONUŞULUYORDU

Bir süredir Lütfi Elvan'ın faiz indirimlerinden rahatsız olduğu ve bu karara karşı geldiği, görevinden istifa edeceği söyleniyordu. Son olarak Erdoğa'ın Elvan'ı isim vermeden eleştiridiği “Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusur bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam. Bu görevde olduğum sürece faizle mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim ve enflasyonla mücadelemi de sürdüreceğim. Bu konuda nas ortada, nas ortada olduğuna göre sana bana ne oluyor. Olaya buradan bakacağız ve ona göre de adımımızı atacağız." ifadeleri oldukça sık tartışılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NAS 2021-12-02 08:31:57

faize hepimiz inancımız gereği karşıyız nas ortada faizi sıfırladım deyin o zaman