banner388
banner390
banner410
banner408

Astrolog Kübra Tozlu'dan 18-24 Ekim haftalık burç yorumları

18 Ekim sabahı Jüpiter düz seyrine geçiyor. Haritanızda kova hangi evinize düşüyor ise o alanda şans, fırsat, ilerleme, büyüme verecektir. Bencillikler, yıkıcı olma, bitişler- tamamlanmalar, keskin kararlar alma, ani ve fevri davranışlar, tartışmalar, gerginlikler yaşanabilir. Ateşlenmeler ve ateşli hastalıklar, baş bölgesindeki rahatsızlıklar, kanlı işlemler, migren, ufak tefek kazalar- yaralanmalar, araba- motor kazaları yaşanabilir. Öfke kontrolü çok önemli olacak. Cinsel problemler fiziksel şiddeti tetikleyebilir. Bitenler ve gidenler için üzülmemeli kabul etmeli ve yeni planlara, hayallere ve işlere odaklanmayı denemeliyiz. 

banner269

Astrolog Kübra Tozlu'dan 18-24 Ekim haftalık burç yorumları

18 Ekim sabahı Jüpiter düz seyrine geçiyor. Haritanızda kova hangi evinize düşüyor ise o alanda şans, fırsat, ilerleme, büyüme verecektir. Bencillikler, yıkıcı olma, bitişler- tamamlanmalar, keskin kararlar alma, ani ve fevri davranışlar, tartışmalar, gerginlikler yaşanabilir. Ateşlenmeler ve ateşli hastalıklar, baş bölgesindeki rahatsızlıklar, kanlı işlemler, migren, ufak tefek kazalar- yaralanmalar, araba- motor kazaları yaşanabilir. Öfke kontrolü çok önemli olacak. Cinsel problemler fiziksel şiddeti tetikleyebilir. Bitenler ve gidenler için üzülmemeli kabul etmeli ve yeni planlara, hayallere ve işlere odaklanmayı denemeliyiz. 

19 Ekim 2021 Salı 19:41
Astrolog Kübra Tozlu'dan 18-24  Ekim haftalık burç yorumları

Koç ve yükselen koç

Her alanda yenilikler geliyor hayatınıza. İletişimde sorunlar olabilir, yanlış anlaşılmalar olabilir. Bencil davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendinizi düşünerek kararlar alacaksınız. bencilliğie maruz kalan sizde olabilirsiniz. Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşiyor aile arasında denge, uyum sorunları ve gergin olma hali söz konusu olacaktır. Kestirip atmak istediğiniz konu ve kişileri kestirip atamamak sizi ekstra sıkışık hissettirebilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Tartışmaları yönetmek zorunda kalabilirsiniz. İçinize kapanabilir ve bazı sorgulamalar yapabilirsiniz. 

Boğa ve yükselen boğa

Yeni iş fırsatları kapınızda ve gücünüzü ispat edebileceğiniz zamanlar. Toplumda ön plana çıkabilir ve iyi fırsatlar elde edebilirsiniz. Sağlık sıkıntıları veya iş yerinizde bazı problemler çıkabilir. Bilmediğiniz konuları öğrenebilir, arkanızdan dönen işleri öğrenebilirsiniz. Krizlerle uğraşlar verebilirsiniz. Bazı kayıplar yaşanabilir. Zorluklar ve ani çıkan sorunlar olabilir. Kaza ve sağlık sorunlarıyla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Gergin ve sinirli durumlar içinde kalıp idare etmek zorunda kalınabilir. Hafta sonuna doğru ise İlişkileri gözden geçirip orta yolu bulma isteği olacaktır. İlişkiniz yok ise yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Öfke kontrolü sizin için önemli olacak.

İkizler ve yükselen ikizler

Arkadaşlarınızla problemler yaşanabilir. Hamilelik durumu varsa dikkatli olmakta fayda var. Çocuklar ile ilgili konularda sorunlar çıkabilir. Arkadaşlar ile para ilişkilerinde sorunlar yaşanabilir. Hedefleriniz, hayalleriniz, istekleriniz  bir anda değişebilir. Hafta sonuna doğru ise; bireysel olma isteğiniz artacak. Orta yolu bulma, krizleri yönetme mecburiyetinde kalabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterip diyete veya spora başlayabilirsiniz. 

Yengeç ve yükselen yengeç

Sağlıkta güzel haberler alabilirsiniz. İş yerinizde krizler çıkabilir,  siz istifa edebilir veya çıkarılma durumları yaşanabilir veya çıkmak isteyip koşullar yüzünden çıkamıyabilirsiniz. Yöneticilerle problemler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi bulmakda zorluklar olacaktır. Hafta içine doğru isteklerinize odaklanabilirsiniz. Çocuğunuz var ise geleceğini planlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise yeni ilişkiler söz konusu olabilir ve hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. 

Aslan ve yükselen aslan

İletişim sorunlarınız çözülmeye başlıyor. Alım-satım da şanslı olacaksınız. Yakınlar, akrabalar, kardeşler ile ilişkileriniz  düzelebilir. Geçmiş yarılarınızı açabilir ve şifalandırabilirsiniz. Sorun olan ilişkinizi düzeltebilir, ilişkiniz yok ise yeni ilişki gündeme gelebilir. Hukuksal konular ve çalışma koşullarınızda son dakika sorunları çıkabilir. Çabuk öfkelenebilirsiniz. Kendi evdeki huzur arama ihtiyacınız artacaktır. Ev ile ilgili uğraşlar verebilirsiniz. Öfke kontrolünü iyi yönetebilmeniz gerekiyor. 

Başak ve yükselen başak 

Para kaynaklarını değerlendirip yeni kaynaklar elde edebilirsiniz. Sağlıksal harcamalar çıkabilir. Çalışma koşullarınız düzeliyor ve güzel haberler, yeni iş imkanları doğabilir. Sağlık alanında güzel haberler alabilirsiniz. Ortak ödemelerde prüzler olabilir.  Var ise eşin para kaynaklarında problemler çıkabilir. Psikolojik hassasiyet artabilir. Çocuğunuz var ise geleceği için fazla endişeli olabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Odak noktanız yakınlar ile güzel zamanlar geçirmek olabilir. Gözlemci ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yakınlardan çeşitli destekler görebilir ve bu destekler size iyi gelebilir.

Terazi ve yükselen terazi

Geçmişi çok anma, krizlerle mücadele etme, ilişki problemleri ile uğraşlar verebilirsiniz. Borsa ve girişimler, yatırımlar konusunda girişken ve şanslı olacaksınız.  Ev, yuva, aile ve aile düzeni konularında pürüzler problemler çıkabilir. Krizler uğramak zorunda kalabilirsiniz. Bitiş ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde bilmediğiniz konuları öğrenebilirsiniz. İlişkiniz yok ise yeni aşk itiraflari alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise; evliyseniz huzuru korumak sizin için önemli olacak. Verdiğiniz kararlar önemli ve yön verici olacak. Odak noktanız para ve finansal kaynaklar olmaya başlayacak

Akrep yükselen akrep

Farkındalığınız artıyor, kendi içinize dönebilir ve derinlere dalma durumları yaşayabilirsiniz. Çeşitli krizler ile uğraşebilirsiniz. Sağlığınıza ve kendinize özen göstermeniz gereken bir dönem. Aile,yuva, kariyer, ilişkiler ve gayrimenkul alanlarında şans, bereket ve huzur hayatınıza geliyor olacak. Bazılarınızın yeni bir bebek hayatına girebilir ve onunla birlikte bir bereket hayatına gelebilir. İş yerinde yöneticiniz veya çalışma arkadaşlarınız ile problemler tartışmalar çıkabilir. Çalışmıyorsanız günlük hayatımızda ani çıkan problemlerle uğraşlar verebilirsiniz. Migren, ve kanamalı kazalar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru ise; takıntı yapmamaya özen göstermeli ve artık kendiniz ve hayatınızla ilgilenmeye başlayacaksınız.

Yay ve yükselen yay

Yakınlar, kardeşler ile ilişkileriniz güzelleşiyor.  Seyahat ve yolculuk isteği veya planları yapılabilir. Yeni eğitimler almaya başlayabilir veya eğitimleri siz veriyor olabilirsiniz. Sosyal medyada fazla zaman geçirmeye başlayabilirsiniz.  İlişkiniz ve arkadaşlarınız arasında kalabilir ve aşk ilişkilerde kırılmalar  yaşayabilirsiniz. Maddiyat sorunları arasında sıkışıklık hissiyati doğabilir. Çocuğunuz var ise onunla ilgili problemler çıkabilir. Risk almamanız gereken bir dönem. Size aşk itiraflari yapışabilir. Takıntı veya gerginlikleri iyi yönetmek gerekecek. Dolunay ile birlikte depresif olabilir içe dönebilir ve arkanızdan dönen gizli işleri öğrenebilirsiniz.

Oğlak ve yükselen oğlak

Meslek hayatınızda da kırılma noktaları yaşanabilir. Net kararlar alabilirsiniz. Aile ve ilişkilerde iletişim sorunları yaşanabilir. Finansal durumunuzu düzeltme, iyileştirme alanında şanslı olacaksınız. Yatırım yapmak,  ilerletme alanlarında bereket hayatınıza geliyor. Takıntı ve inat çalıştırırsanız koşullar sizi zorlayacaktır. Ailenizde problemler, sağlık sorunları ve krizleri yönetme durumunda kalabilirsiniz. Agresif olmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru ise; hayallere ve hedeflere ve tutkulara odaklanma isteği, arkadaş ve çevrenizde fazla zaman geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. 

Kova ve yükselen kova

Büyüme, genişleme, yeni girişimler, yurtdışı ve  yabancılar ile ilgili konularda şanslı olacaksınız. Sıkışıklık hissiyatı olabilir. Engel ve problemler var bahanesini kenara bırakıp gerçekten ne istiyorsanız net olup, karar verip adım atmalısınız. Size verilen bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. iletişimde problemler yaşanabilir. Geçmişi anıp yeni farkındalıklar yaşanabilirsiniz. Kontrol dışı problemler çıkabilir; kazalar, yakınlarınızın hayatında sorunlar, başvurulara ret cevabı almak, yolculuklar ile ilgili problemler çıkabilir. Bu sorunlara gergin, keskin, agresif ve bencil davranırsanız çok zorlanacaksınız. Sakin kalıp yönetebilmek önemli olacak. Hafta sonuna doğru ise kariyer alanında ve toplumda ön plana çıkabileceğiniz şans size veriliyor olacak.

Balık ve yükselen balık

İçe dönebilir psikolojiye ilginiz artabilir ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz.  Ortak kaynaklar, paylaşımlar, sağlık konularınız biraz daha rahatlıyor olacak. Kararlarınızda netleşeceksiniz.  Finansal kaynaklarınızda problemler çıkabilir. Hak ettiklerinizi istediklerinizi alıyor musunuz bunun sorgulamasını yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde problemler çıkabilir, sağlıkta küçük problemler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru ise geleceğe daha umut ve hayal dolu bakmaya başlayacaksınız. Partneriniz var ise ortak kararlar alabilirsiniz. Yeni eğitim başvuruları, ticari girişimler, hukuki girişimler alanında destekleniyor olacaksınız. Yeni şeyleri başlatmak için destekleniyorsunuz.

Son Güncelleme: 19.10.2021 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.