banner388

Akşener’den maaş isyanı: Haram zıkkım olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Mersin ziyaretinin son durağı Tarsus ilçesi oldu. Akşener burada da esnafın, vatandaşın dertlerini ve taleplerini dinledi. Akşener, bu ilçedeki ziyaretlerinin ardından da kendisini takip eden yoğun kalabalığa seslendi. 11 maaş alan danışmanların olduğunu belirten Akşener, “O maaşı verenlere haram zıkkım olsun" dedi.

Akşener’den maaş isyanı: Haram zıkkım olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Mersin ziyaretinin son durağı Tarsus ilçesi oldu. Akşener burada da esnafın, vatandaşın dertlerini ve taleplerini dinledi. Akşener, bu ilçedeki ziyaretlerinin ardından da kendisini takip eden yoğun kalabalığa seslendi. 11 maaş alan danışmanların olduğunu belirten Akşener, “O maaşı verenlere haram zıkkım olsun" dedi.

21 Şubat 2022 Pazartesi 23:25
Akşener’den maaş isyanı: Haram zıkkım olsun

Tarsus’ta esnafı ziyaret eden İYİ Parti lideri Meral Akşener, girdiği bir dükkanda çalışanlara gün içinde kaç müşteri geldiğini sordu. Sadece 1 kişinin alışveriş yaptığını öğrenen Akşener, “Yürümez ki bu iş. Vay be…” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

“VERİLEN SÖZLER UNUTULDU”

Esnaf ziyaretleri ardından “Başbakan Akşener” sloganları altında kendisini bekleyenlere hitap eden İYİ Parti lideri; atanamayan öğretmenler, EYT’liler ve çiftçiler için verilen sözlerin unutulduğu söyledi. Akşener, vatandaşlara şu sözlerle seslendi:

*Bir gün grup konuşmamı yaptım, Allah var kendi kendimi pek beğendim. Güzel bir konuşma yaptım, çıktım, gazeteciler duruyor. Ben de grup konuşmamla ilgili soru sorulacak zannettim.

*Dedi ki gazeteci kardeşim, ‘Sayın Cumhurbaşkanı sayın Kılıçdaroğlu’na şöyle şöyle dedi. Sayın Kılıçdaroğlu da ona şöyle şöyle dedi. Siz ne diyorsunuz?’ İçimden geçen, ‘elinin körünü diyorum’du ama diyemedim… ‘Bana ne’ dedim.

*Ve o gün parti binasına geldim, dedim ki, ‘Vatandaş, seçmen kazık yiyor. Siyasiler birbirleriyle başka konular üzerinden kavga ediyor.’

*Hani seçmen velinimetti. Hani bu meydanlara ağalar gelip, ister bin kişi, ister yüz kişi, ister elli kişi gelip konuşmak mecburiyetindeydi. Hani her siyasetçi gerçek derdin, sizin dertlerinizin çözümüne dair konuşmak durumundaydı. Bunların hepsi kayboldu gitti.

“BU HARAMİ DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

‘Şapkamı koysam, ceketimi assam seçilirim meselesinden’ bu durumun yaşandığını savunan Akşener, “İşte el ele verip bu harami düzeni sandıkta demokrasi ile helal oylarınızla değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında 11 maaş alan danışmanların olduğunu belirten Akşener, alandakilerin yuhalaması üzerine “Yapmayın, biz öyle değiliz. Biz değiştireceğiz, biz bu harami düzeni değiştireceğiz” dedi.

“HARAM ZIKKIM OLSUN”

“Senin çocuğun işsizken 5 maaş alan o danışman haram yiyor” diyen Akşener, “O maaşı verenlere haram zıkkım olsun. Bakın her şey değişecek. O sandığa gideceksiniz, kendinizi düşüneceksiniz” şeklinde konuştu.

“GÜNAHTIR GÜNAH…”

Erdemli ziyareti sırasında bir kişinin kendisine “100 kilo limon satıyorum, 1 çuval gübre alıyorum. 10 kilo limon satıyorum, 1 kilo mazot alıyorum” dediğini hatırlatan Akşener, “Günahtır günahtır. Kendiniz bol bulamaç, insanlar ne bulacağını bilemeyen bir durumda” diyerek duruma tepki gösterdi.

Kaynak:Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Meral AkşenerMaaş Isyanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut Kara 2022-02-22 01:44:37

Sende vatanhainlerle, alçaklarla ve teröryandaşlarla masaya oturuyorsun. Buda haram zıkkım olsun.

Misafir Avatar
EĞİTİMCİ 2022-02-22 20:11:00 @Umut Kara

Teröristlere kucak açanın kim olduğunu Allah TA Bİ,LİYOR KULLARI DA. FETÖ ye devleti teslim eden Çözüm süreci diye PKK ya güney doğuyu teslim eden kim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kaya 2022-02-26 18:30:09

Yiyenede verenede zehir zıkkım olsun

Avatar
Dede 2022-02-22 16:45:49

İşiniz güçünüz demogoji. 6 7 ortak la memleketi paramparça edersiniz. 2 kişinin anlaşamadığımız yerde 6 7 ortak nasıl yönetecek siniz. Milli eğitim iç dış maliyeyi nasıl paylaşacaksınız. C başkanını halk seçmeyecekse yine amerikanın adayını meclisi sevecek. 12 Eylül dönemi gibi meclis 6 ay secemez ise darbe i olacak 3 veya 4 ay . Başkanı seçilemeyen ülkede istikrar nası sağlanacak sonuç halk 2023 de bunları hesaba katıp yine tek bir partiye yönlenecek. Şu an bile bunun işaretleri mevcut. Ben iktidar partisine yeminle söylüyorum oy vermedim. Ama objektif düşünce bu

Avatar
Yuvarlak masa sevmem 2022-02-23 00:54:48

Vatandaşin ödediği vergiden maaş al ve Türkiyenin düşmanlarla utanmadan masaya otur. O aldın maaş sana haram sıkkım olsun. Bu tiyatroluğu nereden öğrendin acaba?

Avatar
ABDULLAH 2022-02-25 10:12:21

11 maaş alan danışmanların isimlerini söylerseniz "SÖZ"bu oyumu sana vereceğim.Merak ediyorum.parti kurarken reklam için harcadığın 2 trilyon TL yi nereden buldun?Helalinden mi kazandın

Avatar
Kocatürk 2022-02-28 22:18:30

Aktrolller birkerede doğruya doğru deyin 3 maaş 5 maaş alanlara haram olsun