banner388

AK Partiden flaş açıklama! 22 isim değişecek

Ak Parti Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, partide yaşanan değişim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalık, 22 il başkanının değişiminin söz konusu olduğunu belirtti.

AK Partiden flaş açıklama! 22 isim değişecek

Ak Parti Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, partide yaşanan değişim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalık, 22 il başkanının değişiminin söz konusu olduğunu belirtti.

25 Ekim 2017 Çarşamba 15:54
AK Partiden flaş açıklama! 22 isim değişecek

Ak Parti Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "22 il başkanının değişimi söz konusu" açıklamalarında bulundu. Çalık, a haber'de katıldığı programda Ak Parti'de yaşanan istifalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Ak Parti Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, teşkilatta yaşanan değişimler ile ilgili olarak, "Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik. İstifalar bir son değildir, yeni bir başlangıç olabilir. İstifa eden belediye başkanlarımız, partimizde alınan kararları yerine getirmişlerdir. Bunların siyasi, hukuk, sosyal olarak sorunları varsa gereği yerine getirilecektir. Bizim aldığımız kararlar neticesindeki istifaların kabulü bizim için yeniden bir yenilenme hareketidir. Biz hep bir değişimin adresi olduğunu söyledik. Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik" ifadelerini kullandı.


"22 İL BAŞKANIN DEĞİŞİMİ SOZ KONUSU"  

"Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu" diyen Çalık, "Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenilenme. Bunlara sadece yenilenme hareketi olarak bakmak lazım. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir. Yani istifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız da partimizden değil, belediye başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanife yildiz 2017-10-25 19:02:36

InşAllah samsun ilk adim belediye baskani da değişir ilkadimda hiç bir hizmeti yok fatih mahallesinde eski binalar kafamıza yıkılacak

Avatar
Kasap 2017-10-26 09:45:38

Ne oluyor yani, 22 il başkanı değişince yenilenme mi olmuş olacak :) Kafa değişmeden hiçbir şey değişmez. Değişim şart.

Avatar
SASA 2017-10-25 20:21:12

ÖZNUR ÇALIK MİLLETİ SÖMÜREN ÇALIK YEDAŞIN NEYİ ACABA???