banner388
banner390
banner410
banner408

Afrin'den acı haber! Piyade Üsteğmen şehit düştü

Afrin'den bir acı haber daha geldi. Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta şehit düştü.

banner269

Afrin'den acı haber! Piyade Üsteğmen şehit düştü

Afrin'den bir acı haber daha geldi. Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta şehit düştü.

23 Ocak 2018 Salı 15:32
Afrin'den acı haber! Piyade Üsteğmen şehit düştü

Afrin'de düzenlenen 'Zeytin Dalı' operasyonundan bir acı haber daha geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın şehit olduğunu açıkladı.

Bakan Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Vatanımızın bekası için Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Vatanımızın bekası için Afrin'de #ZeytinDaliHarekati’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen #OğuzKaanUsta'yı şehit verdik.
Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.
Milletimizin başı sağolsun.

— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) 23 Ocak 2018

Afrin'deki operasyonun 4. gününde, Üsteğmen 30 yaşındaki Oğuz Kaan Usta şehit oldu. Antalya'da bir okulda İngilizce öğretmeni olan eşi Saide Üstüner Usta'ya acı haber verildi. Şehit Üsteğmen Usta'nın anne ve babasının ise Ankara'da oturduğu kaydedildi.

Son Güncelleme: 23.01.2018 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.