banner388

Melih Gökçek'e yumurta atana 18 ay hapis veren hukuk, nedense Kılıçdaroğlu’na yumruk vurup, linç girişimine davetiye çıkaran adama, sözüm ona neredeyse teşekkür edecek.

19 Nisan'da yürekleri yakan acı bir haber geldi. Irak sınırında bölücü teröristlerin saldırısına uğrayan 4 askerimiz şehit olmuş, 6 askerimiz yaralanmıştı.

Medyamızda şehit haberleri maalesef sıradanlaştı. Allah rahmet eylesin, Türk Milletinin son şehitlerinden Yener Kırıkçı'nın cenaze namazı Çubuk ilçesi Akkuzulu köyünde kılındı.

Ama ne cenaze namazı! Daha namaz bitmeden şiddetli protestolar başlamıştı. Zira CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşları da namazdaydı.

Cenazede olan bir grup, protestolara ve şiddet yanlısı sataşmalara başlamışlar.

Halbuki, böyle protestolar eskiden iktidarda olanlara yapılırdı.

Protestolar namaz biter bitmez saldırıya dönüştü. Yaşananları, Türk Milleti ve bütün dünya seyretti. Televizyondaki görüntü tam bir "linç" ti.

CHP milletvekilleri de hedefteydi, canlarını kurtarmaya çalışıyorlardı. Herşey, Bakanlar, korumaları, Genel Kurmay Başkanı, 2. Başkanı, Jandarma Komutanı, az da olsa güvenlik güçlerinin gözleri önünde oluyordu. Müdahale edilmiyor, seyrediliyordu.

Nerden bakarsak bakalım sanki, " ölen ölsün kalan sağlar bizimdir" felsefesi hüküm sürüyordu.

Şimdi ülkemizin papağan özentisi medyası oturmuş feveran ediyor.

BİZE NE OLDU? BİZ BURAYA NASIL GELDİK, NEDEN OLDU BU OLANLAR?

7 Haziran 2015 seçimlerinden başlayarak AK Parti ile ortak yapılan danışıklı dövüşlerden de anlaşılacağı gibi 15 Temmuz kalkışmasından sonraki referandumla başlayan ortaklıkta, Devlet Bahçeli zorlaması ile " Hukuku duruma uydurma " modası AK PARTİ ve MHP dostluğunu her geçen gün pekiştirdi.

Yine okumadan bilgeler sınıfından olma özelliği taşıyan BAHÇELİ ortaya attığı BEKA sorunuyla, AK Parti ve MHP birlikte milletten oy istediler. Hem referandumda, hem 24 Haziran 2018 seçimlerinde, hem de mahalli idareler seçiminde kendilerine oy vermeyenleri VATAN HAİNİ, FETÖ’CÜ, PKK’LI ilan ettiler. Hatta karşılarında kurulan MİLLET İTTİFAKINI (özellikle de D.BAHÇELİ ) zillet ittifakı olarak lanse ettiler.

Ötekileştirmek için ellerinden geleni yaptılar. Kin ve nefret söylemlerini bir an dahi terketmediler. Bu söylemler bütün muhalefet eden siyasi partileri hedef alıyordu ama asıl hedefte ise CHP ve Genel başkanı BAY KEMAL vardı.

Yerel seçimlerde büyük şehirleri kaybeden CUMHUR İTTİFAKI hiç sonunu düşünmeden MİLLET İTTİFAKINI, PKK’lı ve FETÖ’cü diye suçlamanın şiddetini de artırdı. CHP’li yetkililerin şehit cenazelerine katılmaması için genelge bile yayınlandı.

Hiçbir kimsenin de akıl edip sormadığı bir gerçekte hala dağ gibi ortada duruyor.

MADEM Kİ BU CHP PKK İLE VE FETÖ İLE KOL KOLA, NEDEN HÜKÜMET BELGELERİ VE DELİLLERİ ORTAYA KOYUP HUKUK SÜRECİNİ İŞLETEREK YARGILAMA SÜRECİNE GİTMİYOR?

Bu kadar ötekileştirmenin ve kamplara bölmenin neticesi olarak, cenazeye katılan CHP genel başkanının dövülmesi sanki kaçınılmaz son gibi görünmüyor mu?

Halbuki, ülkemizi yöneten siyasiler ucundan ve kulağından da olsa biliyorlar ki, 12 Eylül 1980 darbesinin başlıca sebeplerinden birisi de S. DEMİREL ve B. ECEVİT'in birbirileriyle selamlaşmamaları ve bir araya gelememeleridir.

Hiç şüphe yok ki, dünyanın bizi bıyık altından gülerek izlediği ve ülkemizi değerlendirdiği bu menfur olaya; siyasette kullanılan, amiyane üslup, argo hitap şekilleri, sinkafa varan suçlamalar, kendinden olmayanı vatan haini ilan etmeler sebep olmuştur.

Türkiye öyle bir vahim durumla karşı karşıya gelmiş ki, tarif etmesi bile insanın dudaklarını uçuklatıyor.

Dikkat ettiyseniz, ne Adalet bakanı, ne İç İşleri bakanı ne de TBMM başkanı milleti tatmin edecek bir geçmiş olsun ziyaretinde bile bulunmamışlardır CHP genel başkanına.

Aklı selim hemen herkesin bilmesi gerekir ki, başka bir Türkiye yok.

Yine bilmek ve inanmak gerekir ki, duruma göre şekillendirilen hukukla idare edilen ülkelerin sonu hüsrandır.

Yine diyorum ki, Melih Gökçek'e yumurta atana 18 ay hapis veren hukuk, nedense Kılıçdaroğlu’na yumruk vurup, linç girişimine davetiye çıkaran adama sözüm ona neredeyse teşekkür edecek.

SİZ, BUNA ADALET DİYEMEZSİNİZ. BU OLSA OLSA ADALETSİZLİK OLUR...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M. Uyanık 2019-04-27 13:25:16

Firavun düzeninde Adalet böyle işliyor. Köleleri de yeterince var Şimdilik. Firavunu Kızıl deniz çok sever.

Avatar
Hasan 6255 2019-04-27 13:25:40

Yüreğine, Kalemine sağlık. Keşke okuyup herkes kendi üstüne alsa diye düşünüyorum ama o kalitede insana Ülke olarak ihtiyacımız var. Yönetenler dahil. Şu Cennet Vatanı cehenneme çevirmenin kime ne faydası var?

Avatar
Nuri Civelek 2019-04-27 13:51:32

Kemal Kılıçtaroğlunu sevmem ama bu yapılan çok iğrenç bir eylem.

Avatar
Nizamettin Uysal 2019-04-27 14:00:21

Sevelim yada sevmeyelim şiddet her zaman karşı olunması gereken bir eylem tarzıdır. Dediğiniz gibi 12 eylül ihtilalindende bir ders almamışız.

Avatar
Yasemin Güllüoğlu 2019-04-27 11:03:18

Ağzınıza sağlık. Adam gibi adam yazıları yazıyorsunuz. Sizi okumak zevk veriyor. Keşke her gün yazsanız. Bu ülkede gerçekleri yazanlar azınlıkta.

Avatar
Misafir 2019-04-27 11:24:27

Yanlış hatırlamıyorsam Bekir BOZDAG'a da yumruk atan kişi hiç ceza almamıştı.Hem de Adalet Bakanı görevindeyken.Partilerin oy sayısı kutuplaşma üzerinden değil,proje üzerinden icraatlariyla artırmalılar.

Avatar
Totti 2019-04-27 12:33:30

Size teşekkürler sanki düşüncelerimizi yazmissiniz

Avatar
Murat 2019-04-27 12:48:49

Bekir bozdağ adalet bakaniyken 30 bin fetöcüyü adalet bakanliğina soktu alayi ihraç oldu 15 temmuz sonrasi. Sirf bu sebepden hapiste olmali yargilanmali. Kiliçdaroğluna saldiriyi herkez biliyor izliyor sonucu bekliyor. Adalet hukuk biterse mal can güvenligi olmaz şimdilerde Türkiyede adalet olmadiğindan yatirimlar kaçti. Bize kala kala yol köprü havaalani övünmesi kaldi. O yolkaruda avrupali araba fabrikalarinin desdegiyle yaptik. Önce hukuk adalet bitti sonra domates patates bitiyor malesef...