banner388

81 ilde bu geceden itibaren o yerler kapanacak

İç İşleri Bakanlığı son dakika açıklaması yaptı.

81 ilde bu geceden itibaren o yerler kapanacak

İç İşleri Bakanlığı son dakika açıklaması yaptı.

16 Mart 2020 Pazartesi 20:09
81 ilde bu geceden itibaren o yerler kapanacak


O YERLER BİR SÜRELİĞİNE KAPATILACAK

 İçişleri Bakanlığınca, 81 ildeki valiliklere genelge gönderildi. Bu gece 24.00 'den itibaren tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri bir süreliğine durdurulacak. 


Tüm dünyayı tehdit eden Korona virüs salgınıyla ilgili yoğun önlemler alınmaya devam ediliyor. 

Bakanlıktan gelen açıkla şöyle:


"Genelge ile bugün saat 24.00 itibarıyla tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan-düğün salonu, çalgılı-müzikli lokanta-kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durduruldu."

TAZİYE EVİ FAALİYETLERİ DE DURDURULACAK

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre ayrıca sivil toplum kuruluşlarının genel kurulları, eğitimleri, insanları toplu olarak bir araya getiren her türlü toplantı ve faaliyetleri bugün saat 24.00 itibarıyla geçici olarak durdurulacak. Toplu olarak vatandaşları bir arada bulunduğu 'taziye evleri'nin faaliyetleri de bugünden itibaren durdurulacak.

Kaynak: Milliyet
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUN 2020-03-17 08:38:28

samsun meydandaki çay ocakları bu karara uymayıp açık durumdalar para kazanacaklar diye insanların hastalığa yakalanmalarına sebep oluyorlar

Avatar
Börtecine 2020-03-17 00:55:11

Çalışanların maaşları ne olacak? Para kazanamıyorum diyen patron, işçilere maaş öder mi zannediyorsunuz. Bu salgın saçmalığından derhal vazgeçilmelidir. Amerikan emperyalizminin korku yaymasından başka bir şey değildir! Ortalama iki senede bir herhangi bir hastalık korku pompalanarak abartılmaktadır. İnanmayınız! Aldatılmayınız! Kandırılmayınız!