banner388

51 İlde fırtına uyarısı

Şiddetli fırtına nedeniyle 51 ilde sarı 9 ile ise turuncu uyarı verildi. Marmara Bölgesi'nde 6 ilde yüz yüze eğitime ara verildi.

51 İlde fırtına uyarısı

Şiddetli fırtına nedeniyle 51 ilde sarı 9 ile ise turuncu uyarı verildi. Marmara Bölgesi'nde 6 ilde yüz yüze eğitime ara verildi.

29 Kasım 2021 Pazartesi 22:49
51 İlde fırtına uyarısı

Meteoroloji 30 Kasım Salı günü için 9 il için sarı, 58 il için ise turuncu uyarı verildi. Vatandaşlardan kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle 4 kişi üzerine çatı düşmesi nedeniyle hayatını kaybederken 38 kişi de yaralandı.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul Valiliği, "İstanbullu vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için Valiliğimizce; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 30 Kasım 2021 Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir." açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.