banner388
banner390
banner410
banner408

31 Ağustos'ta yeni dönem başlıyor!

31 Ağustos'ta okulların açılmasıyla birlikte yeni dönem başlıyor.

banner269

31 Ağustos'ta yeni dönem başlıyor!

31 Ağustos'ta okulların açılmasıyla birlikte yeni dönem başlıyor.

05 Temmuz 2020 Pazar 17:39
31 Ağustos'ta yeni dönem başlıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından okullarda alınması gereken yeni önlemler yayımlandı.

O BELİRTİLERİ GÖSTERİRLERSE...

Yeni önlemlere göre; öğrencilerin velileri, eğitim gören çocuklarının koronavirüs belirtileri göstermeleri durumunda okula göndermeyeceklerini imza vererek taahhüt edecekler.

Çocuklarda ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal gibi şikayetlerin baş göstermesi halinde, veliler durumu okul yönetimine bildirmek durumunda olacaklar. Hazırlanan rehbere göre öğrenci ve öğretmenlerin tamamı maske takacaklar. Okul girişinde , sınıflarda, koridorlarda el antiseptiği zorunlu olacak.

4 METREKAREYE 1 KİŞİ

Okullarda temassız ateş ölçer ve maske bulundurulacak. Okullarda içeride bulunacak kişi sayısı öğrenci ve öğretmenler de dahil 4 metrekareye bir kişi düşecek şekilde ve

sınıf düzeni de 1 metre sosyal mesafe olacak şekilde yeniden düzenlenecek.

Son Güncelleme: 05.07.2020 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSLU 2020-07-06 10:41:52

Devlet okullarında bir sınıfta 30 35 hatta 40 öğrenci oluyor o sınıflara bir de 1 metre mesafeli nasıl sığdıracaksınız merak ediyorum açıkçası nasıl kalkıcaksınız bunun altından Allah yardımcımız olsun