banner388

20 Bin Personel Alınıyor !

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yıl sonuna kadar 20 bine yakın personel alınacak olduğunu açıkladı.

20 Bin Personel Alınıyor !

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yıl sonuna kadar 20 bine yakın personel alınacak olduğunu açıkladı.

25 Ağustos 2016 Perşembe 11:57
20 Bin Personel Alınıyor !

Sağlık Bakanı Recep Akdağ devam etmekte olan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili, "Türkiye, çok kudretli bir devlet olarak tabi ki kendi halkı için ve aynı zamanda Suriye halkı için gerekenleri yapacak. Bunun yapılması gerekiyordu, yaptık ve çok da başarılı bir şekilde gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı. Sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı ile ilgili Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Eylül ayına kadar yetişmeyebilir ama bu yılın sonuna kadar 20 bine yakın sayıda sağlık personelini göreve alacağız." şeklinde konuştu.


20 BİN PERSONEL

Sağlık Bakanı Recep Akdağ: " Eylül ayına kadar yetişmeyebilir fakat bu yılın sonuna kadar yaklaşık 20 bin sağlık personeli göreve başlayacak." dedi.

Recep Akdağ, "(Askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesi) Devir ile ilgili olarak hukuk tamamlanmış durumda. O hukuk bize 1 ayın içerisinde devrin tamamlanacak olduğunu söylüyor. Bir sonraki hafta cuma günü devri tamamlamış olacağız. Hastaneleri, personeller ile birlikte devralmış olacağız.


HEKİMLERE ZORUNLU NÖBET

Sağlık Bakanı Recep Akdağ: "Aile hekimleri hafta sonlarında ayda 8 saat olmak üzere zorunlu nöbet tutmaları ile ilgili mevzuatımız vardı. Bu konu ile ilgili mevzuatı değiştirerek, kanuna yazdık. Şuan en son yapmış olduğumuz torba kanunu ile beraber Cumhurbaşkanımız da onaylarsa, aile hekimleri zorunlu bir şekilde ayda toplam 8 saat nöbet tutmayacaklar"

Son Güncelleme: 25.08.2016 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.