banner388
banner390
banner410
banner408

17 Yıl Sonra Gelen Bebek

Samsun'da yaşamını sürdüren çift, 17 yıl sonra normal yolla çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Eşinin hamile olduğu haberini alan berber baba, o kadar heyecanlandı ki yanlışlıkla tıraş ettiği müşterisinin kulağını kesti.

banner269

17 Yıl Sonra Gelen Bebek

Samsun'da yaşamını sürdüren çift, 17 yıl sonra normal yolla çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Eşinin hamile olduğu haberini alan berber baba, o kadar heyecanlandı ki yanlışlıkla tıraş ettiği müşterisinin kulağını kesti.

10 Haziran 2016 Cuma 12:56
17 Yıl Sonra Gelen Bebek

Fatma (33) ve Mithat (37) çifti, tüp bebek ve aşılama uygulamalarını uzun bir süre denemelerine rağmen bir türlü çocuk sahibi olmanın mutluluğuna erişemedi. Uzun süre tedavi gören Fatma Akyüz, sonunda normal yollarla hamile kalarak ilk çocuğunu dün dünyaya getirdi. Evliliklerinin 16. yılında normal yolla hamile kalan ve doğum yapan Fatma Akyüz, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde sezaryen ile erkek bir bebek dünyaya getirdi. Akyüz çifti bebeklerine Yusuf Kağan adını uygun gördü. Eşinin hamile olduğu haberini berber salonunda bir müşteriyi tıraş ettiği esnada alan baba Mithat Akyüz, sevinçten yanlışlıkla müşterisinin kulağını kestiğini belirtti.

"EŞİMİN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE MÜŞTERİNİN KULAĞINI KESTİM"
37 yaşındaki Mithat Akyüz, her çift gibi kendilerinin de anne ve baba olmayı çok istediklerini ifade etti. Çocuk sahibi olabilmek için bütün yolları denediklerini söyleyen baba Akyüz, "Şu anda şoktayım. Eşimin hamile olduğunu öğrendiğimde iş yerinde bir müşteriyi tıraş ederken yanlışlıkla kulağını kesmiştim. 17 senedir çocuğumuz olması için uğraş verdik. Tüp bebek, aşılama denedik ama sonuç vermedi. 17 sene sonra bu duyguyu yaşadık" şeklinde konuştu.
Çok mutlu olduğunu söyleyen anne Fatma Akyüz, "Çok güzel bir duygu. Çok bekledim. Oğlumun adını Yusuf Kağan koyduk. Çocuğum olması için çok tedavi gördüm ama olmadı. Allah sonra kendiliğinden nasip etti. Şimdi de kucağımıza aldık" şeklinde konuştu.

BAŞHEKİMDEN DOĞUM SERTİFİKASI
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç da 17 yıl sonra babalık duygusunu tadan Mithat Akyüz'e 'Hoşgeldin Bebek Doğum Sertifikası' ve hediye takdim etti. Domaç, "Hastamız 17 yıldır bebek sahibi olmak istiyordu ve hastanemizde takipleri gerçekleştirildi. Onun böyle mutlu bir gününde bizler de yanında olmaktan çok mutluyuz" ifadelerine yer verdi. 
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 13:07
Anahtar Kelimeler:
AnneDoğumBabaçocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.