banner388
banner390
banner410
banner408

17 yaşındaki kız öz babasından hamile kaldı

Kütahya'da 17 yaşındaki gen kız öz babası tarafından hamile bırakıldığını itiraf etti.

banner269

17 yaşındaki kız öz babasından hamile kaldı

Kütahya'da 17 yaşındaki gen kız öz babası tarafından hamile bırakıldığını itiraf etti.

07 Temmuz 2017 Cuma 01:50
17 yaşındaki kız öz babasından hamile kaldı

Kütahya'da 17 yalındaki genç kız, 43 yaşında olan babası Y.K. tarafından hamile bırakıldı.

Kütahya’nın merkeze bağlı köyü olan Gövem Mahallesi’nde oturan A.K. 16 Haziran'da karın ağrısı ve mide bulantısı sebebiyle Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

A.K.’ye yapılan tetkikler sonucu 2 aylık hamile olduğu anlaşıldı. A.K., yaptığı açıklamada vey annesiyle birlikte kaldıkları evde öz babası Y.K.’nın kendisiyle defalarca ilişkiye girdiğini, bunun sonucunda da hamile kaldığını söyledi.


Doktorların durumu bildirmesini ardından baba Y.K. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen ve kızının eski nişanlısından hamile kalmış olabileceğini söyleyen Y.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevi’ne konuldu.

BEBEĞİN BABASI Y.K. ÇIKTI

İki aylık hamile olan A.K.’ye kürtaj yapıldı. Öz babasından hamile kalıp kalmadığının belirlenmesi için baba Y.K. ile A.K.’nin eski nişanlısından alınan kan örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yapılan DNA testinde A.K.’yi öz babası Y.K.’nın hamile bıraktığı belirlendi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.