banner388

10 Yurt dışı seferi iptal edildi!

Türk Hava Yolları’nın Avrupa seferlerini şiddetli kar yağışı olumsuz etkiledi.

10 Yurt dışı seferi iptal edildi!

Türk Hava Yolları’nın Avrupa seferlerini şiddetli kar yağışı olumsuz etkiledi.

01 Mart 2018 Perşembe 21:19
10 Yurt dışı seferi iptal edildi!

Avrupa genelinde günlerdir etkili olan şiddetli kar yağışının, hava ulaşımına yansıyan olumsuz etkileri sürüyor. Bölgede yaşamı felç eden şiddetli kar yağışı sebebi ile Avrupa’nın bazı şehirlerindeki havalimanlarında çok sayıda uçuş iptal edilirken, Türk Hava Yolları (THY) da bu olumsuzluktan etkilendi.

10 Yurt Dışı Seferi İptal!

İngiltere’de yaşanan olumsuz hava koşulları sebebi ile Türk Hava Yolları’nın bu bölgeye 1 ve 2 Mart tarihlerindeki gerçekleşmesi planlanan toplam 10 seferi iptal edildi. THY’den konu hakkında yapılan açıklamada “Türk Hava Yolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra, Edinburgh ve Dublin’e gerçekleştireceği seferler, karşı meydanlardaki yoğun kar yağışı sebebiyle icra edilemeyecektir” ifadelerine yer verildi.

551 yolcu otellere yerleştirildi

THY’nin bugünkü sefer iptalleri yarın da devam edecek. 2 Mart Cuma günü (yarın) Londra, Dublin ve Edinburgh’a karşılıklı olarak gerçekleştirmesi toplam 6 sefer de yoğun kar nedeniyle iptal oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ülkelerine dönemeyen 551 yolcu ise mağdur olmamaları için Türk Hava Yolları tarafından İstanbul’daki otellere yerleştirildi. Olumsuz hava koşullarının düzelmesinin sonrasında yolcular ülkelerine gönderilecek.

Son Güncelleme: 01.03.2018 22:34
Anahtar Kelimeler:
KarThyIngiltere
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.