banner388
banner390
banner410

Samsunspor aradığı galibiyeti 4 hafta aradan sonra aldı ve bir nebze olsun taraftarına rahat bir nefes almasını sağladı.

Şehrimize kazandırılan bu 3 puan umarım yeni bir ivme kazanmasına vesile olur. Yapılan hataların, yanlışların gözden geçirilmesine yardımcı olur, futbolcuların en ufak sorununda telefonlara bakmayan yöneticilerine ders olur, başkanına tecrübe olur, şaşıranlara, insanları dışlayanlara, böbürlenenlere, içinde Samsunspor'a en ufak sevgisi olmayanlara çığır açmış olur. Kaybedilen güveni, sarsılan umutları yeşermesine yardımcı olur, taraftarın göstermiş olduğu mücadele ataklar, yapmış olduğu projeler örnek olur.

Siyaseti Samsunspor' a alet gösteren zayıf ve ucuz insanlara kapak olur. Onun için diyorum ki birlik olun, beraber olun basit işlerin peşinde koşmayın; en önemlisi Samsunspor'a değer veren küsen insanların yeniden birleşmesini sağlayarak gönülleri kazanarak, yeni bir sayfa açarak aktif bir ekip olarak yolunuza devam edin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.