banner388

Yolcu otobüsü yandı

Hareket halinde olan yolcu otobüsü birden alev aldı ve tamamen yandı. Neyse ki içerisinde bulunan yolcuların hiç biri zarar görmedi.

Yolcu otobüsü yandı

Hareket halinde olan yolcu otobüsü birden alev aldı ve tamamen yandı. Neyse ki içerisinde bulunan yolcuların hiç biri zarar görmedi.

20 Ağustos 2017 Pazar 10:50
Yolcu otobüsü yandı

Tokat’tan İstanbul’a giden yolcu otobüsü Amasya’nın Merzifon ilçesinde birden alev almaya başladı. Motor kısmında kıvılcımlar oluştu.

40 yolcu tahliye edildi

Motorun alev aldığını fark eden otobüs şoförü araç içerisinde bulunan yolcuları hemen tahliye etmeye başladı. Kısa süre içerisinde 40 yolcunun tahliyesi yapıldı. Herhangi bir yaralanma gibi bir durum yaşanmadı.

Yangına müdahale edildi

Merzifon ve Suluova’dan itfaiye ekipleri olay yerine çağırılırken alevlerin söndürülmesi işlemi yapıldı. Otobüs ise çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve polis ekipleri ise konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 20.08.2017 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-08-20 12:07:29

YANGIN KORKUSUYLA YAŞIYORUZ.Atakum bld.çevre mf.lüğünün iki işyerlerine yaptırdığı 50x60 çapında sacdan bacalardan YANGIN ÇIKTI,itfaiye raporu var şifaende bombanın üzerindesiniz dedi,bodrumlarımız kırılarak 30 mt yaty gelip 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmasından 5 kat çıkan çekmedikleri için çatıya bodruma motorlar takıldı bina içi gür gür şantiye gibi yağ kokusu ayrı 3 odalar iptal koltuklarda yatıyoruz.şikayete binaen ŞEHİRCİLİK VE ATAKUM ÇEVRE MD.LÜĞÜ SANAYİ BACALARINA UYGUN YAZISI TEBLİĞ ETTİ BARLAR SANAYİMİ? 20 ODA ORTASINDA NE İŞİ VAR? İLLA ÖLMEMİZMİ LAZIM?BİZ 22 HANE NEYİN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ?