banner388
banner390
banner410
banner408

Yılmaz Vural, ‘’ G.Saray'da Göreve Gelirsem Şampiyon Yaparım''

Galatasaray’ın teknik direktör aradığı bir dönemde Yılmaz Vural’ın söylediği bu söz dikkat çekti

banner269

Yılmaz Vural, ‘’ G.Saray'da Göreve Gelirsem Şampiyon Yaparım''

Galatasaray’ın teknik direktör aradığı bir dönemde Yılmaz Vural’ın söylediği bu söz dikkat çekti

14 Şubat 2017 Salı 09:50
Yılmaz Vural, ‘’ G.Saray'da Göreve Gelirsem Şampiyon Yaparım''

Sarı kırmızılıların teknik adam arayışı sürüyor

Galatasaray’ın son karşılaşması Kayserispor maçında sahadan mağlup ayrılmasından sonra gözler yönetime çevrildi. Taraftarlar tarafından istifaya davet edilen sarı kırmızılı yöneticiler şimdiden Riekerink’in yerine teknik direktör aramaya başladı.

Şampiyonluğun kaybedilmesi halinde adresi gösterdi

Bir televizyon programında bu konu tartışılırken canlı yayına bağlanan usta teknik adam Yılmaz Vural, çarpıcı bir ifade kullandı. Galatasaray’ın teknik direktör sorunu ve şampiyonlukta ki şansının değerlendirildiği programda Vural’ın telaffuz ettiği, ‘’ ben göreve gelirsem antrenör hatasıyla şampiyonluk kaçmaz.’’ Cümlesi büyük dikkat çekti

Vural bu sözüyle, Galatasaray’ın şampiyonluğu kaybetmesi halinde hatalı kişinin Riekerink olacağını söylerken kendisinin de sarı kırmızılı takımda teknik direktörlük görevine gelmek istediğini söyledi.

İşte Yılmaz Vural’ın programda kullandığı ifadeler;

‘’Türk antrenörlerin beklentisidir, büyük takımları çalıştırabilmek. Biz de kendimizi layık gördük bu göreve. Benim geçmişte de açıklamam oldu. Türk antrenör yokmuydu da Riekerink'i göreve getirdiler. Göreve talip olmak, tabi Türkiye'de komik duruma düşüyorsunuz.

 Ben bugüne kadar hep talip oldum ama magazine konu olduk. İşte 19 cevapsız arama vb. Tabi ki kıyaslıyoruz biz kendimizi Avrupa tecrübemiz var. Şenol Güneş'ten sonra en çok maç yöneten benim. Böyle büyük bir kulüpte görev almayı hep arzu ettik. Zaten bize hep bu dönemlerde geliyorlar. Sezon başında göreve getirmiyorlar."

Galatasaray'ı iyi tanıyorum, ben göreve gelirsem antrenör hatasıyla şampiyonluk kaçmaz. Ben göreve gelirsem ve şampiyonluk kaçarsa bu benim hatamdan olmaz. Deveye hendek mi atlatıyoruz, herşeyi yabancı yapar, Türk yapamaz mantığından sıyrılalım." dedi.

Son Güncelleme: 14.02.2017 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.