banner388

Yeni Stadın Çekiciliği

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena’da Trabzonspor’un oynadığı maçta taraftarlarda takımını yalnız bırakmadı

Yeni Stadın Çekiciliği

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena’da Trabzonspor’un oynadığı maçta taraftarlarda takımını yalnız bırakmadı

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:30
Yeni Stadın Çekiciliği

 Muhteşem bir görsel şölen sunan taraftarların takımlarına olan katkısı oldukça fazlaydı. Tesisleşmenin takımlara olan katkısının ve taraftarı statlara çekmenin önemli adımlarından biri olan yeni stat yapılanmalarının bir örneği de Trabzon’da yaşandı


Takımlarını yalnız bırakmadılar

Trabzon’lu taraftarlar merakla bekledikleri statlarına dün kavuştular. Hem de ne kavuşma. Trabzonspor’un Gaziantepspor’la yaptığı mücadelede takım taraftarları da takımlarını yalnız bırakmadı. Muhteşem bir görsel şölen sunan taraftarların takımlarına olan katkısı oldukça fazlaydı. Tesisleşmenin takımlara olan katkısının ve taraftarı statlara çekmenin önemli adımlarından biri olan yeni stat yapılanmalarının bir örneği de Trabzon’da yaşandı.

Seyirci sayısı tatmin etti

Trabzonspor’un 4-0 gibi farklı bir skorla rakibini yendiği maçta Trabzonlu taraftarlar da statta yerini aldı. Karşılaşmayı 23 bin 64 bordo mavili taraftar takip etti. Bu sayı bordo mavili takımın son zamanlarda yaşadığı en fazla seyirci sayılı maçı oldu.
Bordo-mavililer ligin ilk yarısında oynanan ve Trabzonspor’un 3-0 kaybettiği Fenerbahçe müsabakasını Hüseyin Avni Aker’de 19 bin 500 taraftar izlemişti.

Temeli 24 Kasım 2013’te atılan ve 18 Aralık 2016’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi açılışını yaptığı Şenol Güneş Kompleksi’nde yer alan 41 bin 461 kapasiteli Medical Park Arena’da oynanan ilk maçı 23 bin 64 taraftar izleyerek Trabzonspor’un tarihi gününe tanıklık etti.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.