banner388

Yeni Spor Kanalı Geliyor

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nden TV projesi önerisi

Yeni Spor Kanalı Geliyor

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nden TV projesi önerisi

26 Ocak 2017 Perşembe 10:39
Yeni Spor Kanalı Geliyor

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nden futbol kamuoyuna sunulan tv projesi önerisi var. Adı TFF TV. Proje amacı ise Spor Toto 2. Ve 3. Lig maçlarının yayınlanması projesi.
 
Alt liglerde yer alan takımların Spor Toto 2. Ve 3.Lig maçlarının yayınlanmasıyla  takımların ve oyuncu, teknik kadroların medyanın kullanılarak daha bilinir hale getirilmesi nedeniyle bu projenin önerisinde bulundukları öğrenildi.

Bu liglerde yer alan takımların maçlarının canlı yayınlanması halinde liglerde yer alan takımların, futbolcuların ve teknik heyetlerin olumlu anlamda faydalanacağı avantajlar yaratılacağı söylenirken işin temelinde Türk futbolunun kazanacağı vurgulandı.

Gerçekleştirilecek canlı yayınlarla futbolcuların izlenilir olma duygusunun taşıyacağını ve bu sayede performansını daha da arttırmak isteyeceğini söylenirken açların takip edilebilir olması bu işi gerçekleştiren kişilerinde daha özenli bir çalışma içerisine girecekleri vurgulandı.

Maçların canlı yayınlanmasıyla geliri belirli düzeylerde olan alt lig takımlarının canlı yayın sayesinde medya platformlarında yer alacak olması onların daha görünebilir hale gelmesini sağlayacağından maddi anlamda da gelir getireceği düşüncesi hakim.

Bu projenin gerçekleşmesi durumunda maçların internet üzerinden yayınlarının yapılması sağlanırken isteyen yerel kanallara yayınların servis edilmesi ve farklı medya kanalları kullanılarak yayınların herkese ulaştırılmasının mümkün olacağı proje önerisinde yer almakta.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberTff Tv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.