banner388

Yaşlı kadının acı sonu

Giresun’da 93 yaşındaki yaşlı kadın kaldığı odada çıkan yangında can verdi.

Yaşlı kadının acı sonu

Giresun’da 93 yaşındaki yaşlı kadın kaldığı odada çıkan yangında can verdi.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 17:18
Yaşlı kadının acı sonu

Karadeniz Bölgesi’nde Giresun’un Eynesil ilçesinde Elmas Küçükal için hazin bir son yaşandı. 93 yaşındaki yaşlı kadın kaldığı odada çıkan yangında can verdi.

Olay gece saatlerinde 03:00 sularında meydana geldi.  Yangından çıkan duman ve kokudan etkilenen çevre sakinlerinin fark etmesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahalede bulundu. 

Yaşlı kadın odasında çıkan yangının kurbanı oldu

Çocuklarının ikamet ettiği evin yanındaki bölümde kalan 93 yaşındaki Elmas Küçükal, odasında çıkan yangının kurbanı oldu. Yangının çıkış nedeni ise yaşlı kadının kullanmış olduğu havalı yatağın elektrik aksamından kaynaklandığı tahmin ediliyor. Polis olayla alakalı soruşturma başlatırken yaşlı kadının cesedi ise Görele Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Son Güncelleme: 07.08.2017 17:35
Anahtar Kelimeler:
YangınGiresun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.