banner388

Yaşlı adama bağıran polis görevden alındı

Manisa'da 65 yaşından büyük yaşlı adam sokağa çıkma yasağı nedeniyle polis memuru ile tartışmaya başladı. Polis memurunun bağıra çağıra yaşlı adamın üstüne gitmesi sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Sokak ortasında yaşlı adama bağıran polis memurunun görevden alındığı öğrenildi.

Yaşlı adama bağıran polis görevden alındı

Manisa'da 65 yaşından büyük yaşlı adam sokağa çıkma yasağı nedeniyle polis memuru ile tartışmaya başladı. Polis memurunun bağıra çağıra yaşlı adamın üstüne gitmesi sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Sokak ortasında yaşlı adama bağıran polis memurunun görevden alındığı öğrenildi.

26 Mart 2020 Perşembe 18:00

Korona virüsün Türkiye'ye gelmesinin ardından tedbirler sıkılaştırılarak 65 yaş ve üzeri kişilerin sokağa çıkması yasaklandı. Manisa'da 65 yaşından büyük yaşlı adama polisin bağırarak hakaret savurması büyük tepkilere yol açmıştı. Manisa emniyeti yaşlı adama bağıran polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

POLİSTEN SERT TEPKİ

Polis memuru tartışma sırasında yaşlı amcaya, "Otur yerine, sen kimsin lan. Yaşından başından utan. Devletin memuruna... Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Bana bağıramazsın. Devletin memurunu bilecek." diye bağırdı.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Manisa Emniyet Müdürlüğü, yaşanan olayın ardından hızlı bir refleks göstererek soruşturma başlattı ve polisi görevden uzaklaştırdı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü, emniyet teşkilatının her zaman vatandaşın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
PolisYaşlı AdamManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zar 2020-03-26 18:10:29

Polisinde sinirleri bu surecte bozulabilir.Artik 65 yasinda disarda keyfi olarak olanlara cezai yaptirim uygulanmali.Devletin polisi devlet bunlarlamu ugrasacak

Avatar
Cemalettin Özcan 2020-03-26 20:24:39

Belli bir yas gurubuna sokağa çıkmayı yasaklamakla bu hastalığın onlenecegini zamanlar yarin yanıldıklarını anlayacaklar.Tıpkı Seyircisiz maçlardaki gibi hataya dusuyorlar.
Gelelim Polis in tavırlarına; Belki şefkatli davranan Polislerimiz var ama çoğunluğu bu Manisa daki meslektaşları gibi hareket ediyorlar.Vatandaşa yasli genç fark etmez hakaretvari konuşmaya hic bir Devlet görevlisinin hakkı yoktur.
İkinci husus 65 yas üstü Vatandaşların hic mi dışarıda üsleri olmayacak?Kimi kimsesi Yoksa bu zavallılar İhtiyaçlarını nasıl karsilayacaklar..
Önce çözümü getir sonra uygulamayı getir.

Avatar
Özcan 2020-03-26 18:23:57

3000 lirayı cebindenmi vermiş büyüğünü tanimayan saygı yoksunu

Avatar
yüksel balcı 2020-03-26 19:30:05

polis görevini yapıyor o zaman bütün yaşlılar gezsinler biz oturalım

Avatar
Ber 2020-03-26 21:16:42

65 yasindaki adama artistlik yapmak korkaklik ve acizlikten başka hiç bir şey olamaz. Bu karisinada böyle davraniyordur . Kalının adamı ol biraz gevşek

Avatar
Siyami 2020-03-26 18:43:32

Her ne olursa olsun poliste olsa bu şekilde davranmaya hakkı yok insanlar küçükken nasıl çocuk sa yaşlandığında da öyle çocuk gibidir böyle bazı şahıslar polis olunca herşeyin hakimi olarak görüp bir havaya giriyor insanların unüformasina olan saygısını kendilerine gösterildiğini zannediyor cezasını çeksin

Avatar
muzaffer kurt 2020-03-26 22:59:44

polis cok abarttı daha nazik olabilirdi...herkese örnek olsun

Avatar
Fikret 2020-03-26 21:52:14

Bunlar gibi insanlar devlet memuru olmaz bu devletin verdiği ünüforma sayesinde kendilerini adam zannederler o ünüforma olmasın bak insanlar ona neler yapar 5 kuruşluk insan hadsiz yaşlılar hasta değil veya kimseye hastalık bulaşritırmaz sadece bünyeleri zayıf olduğundan hastalık kaparlar diye evden çıkmasın diyorlar o adamın oğlu gelse o polis olacak adamın ağzına iki tane vursa şuçlu olur niye sen polise vurdun savcı dinlene bile seni çünkü kimse kendi adaletini veremez ama polis verebilir gibi bi kanı var ortada onları direk savcılığa şuç duyurusunda buluncaksınki belki aklı başına gelir bunu illaki bi savcı görmüştür ve işlem yapar emniyet müdürüne teşekkürler gerekeni yapmış inşAllah savcı ve hakimlerde bunun gibi karaktersiz ze işlem yaparlar.