banner388

Yasağa uymayan gençlere 17 bin TL ceza

Yasağa uymayan gençlere, polis ekipleri 17 bin TL cezai işlem uyguladı.

Yasağa uymayan gençlere 17 bin TL ceza

Yasağa uymayan gençlere, polis ekipleri 17 bin TL cezai işlem uyguladı.

18 Mayıs 2020 Pazartesi 21:39
Yasağa uymayan gençlere 17 bin TL ceza

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, polis ekiplerinden kaçarken yakalanan motosiklet sürücüsü ve arkadaşına 17 bin lira cezai işlem uygulandı.

Bursa İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sinanbey Mahallesi'nde seyir halindeki motosiklet sürücüsüne dur ihtarında bulundu. Gençler polisin dur ihtarına uymayıp olay yerinden kaçmaya çalıştı. Kısa süre yakalananan gençlere yapılan kimlik kontrolünde, motosiklet sürücüsünün 18 yaşındaki ehliyetsiz İbrahim K. olduğu öğrenilirken diğer gencin de yaşının 16 olduğu öğrenildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasına uymama ve ehliyetsiz araç kullanımı nedeniyle İbrahim K.'ye 11 bin lira ceza kesilirken arkadaşı Anas İ.'ye ise 6 bin 300 lira tutarında cezai işlem uygulandı.

Sigortası olmayan motosiklet ise olay yerine çağrılan çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.