banner388

Yaramazlık yapan öğrenciye dayak iddiası

Giresun'da bir öğretmenin yaramazlık yapan ilkokul öğrencisine arkadaşlarına sıra dayağı attırdığı iddia edildi.

Yaramazlık yapan öğrenciye dayak iddiası

Giresun'da bir öğretmenin yaramazlık yapan ilkokul öğrencisine arkadaşlarına sıra dayağı attırdığı iddia edildi.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 09:48
Yaramazlık yapan öğrenciye dayak iddiası

Giresun'un Görele ilçesinde bir öğretmenin yaramazlık yapan ilkokul öğrencisine sınıf arkadaşlarına sıra dayağı attırdığı iddia edildi.

Öğrencinin velisi G.Ç. savcılığa suç duyurusunda bulunurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mimar Sinan Okulu'nda arkadaşlarıyla tartıştığı öne sürülen Y.Ç.'ye sınıf öğretmeni C.K.'nın daya attığı ve sınıftaki bürün öğrencilere tokat attırdığı iddia edildi.

“OKULA GİTMEK İSTEMİYOR”

Anne G.Ç. yaptığı açıklamada "Oğlum eve geldiğinde yüzü kulağı kıpkırmızı olmuştu. Bu halinden şüphelenerek ne olduğunu sorduğumuzda bize durumu anlattı. Henüz birinci sınıfta olan oğlum okula bile gitmek istemedi. Öğretmenini arayıp niçin böyle bir ceza verdiniz diye sorduğumda ise, 'öyle uygun gördüm' cevabını verdi. Çocuğumun psikolojisi bozuldu, okula gitmek istemiyor. Doktora götürdüm psikolojik tedavi görmesi gerekiyor. Benim elimde kanıtlarım var" dedi.

“TÜM ÖĞRENCİLER TOKAT ATTI”

Birinci sınıf öğrenci Y.Ç. olayı anlatarak, "Teneffüste okulun koridorunda arkadaşlarımla oynarken iki çocuk bana saldırdı ve itişip kakışmaya başladık. Sınıfa girdiğimiz zaman beni yanına çağırdı ve kulağımı çekti acısından bağırdığım halde kulağımı bırakmadı. Sonra beni tahtaya çıkardı sınıfta bulunan tüm öğrencilerin suratıma bir tokat atmalarını istedi. Bana tokat atmayan öğrencilerin benim gibi cezalandırılacağını söyledi ve sınıfta bulunan tüm öğrenciler bana tokat attı. Daha okula gitmek istemiyorum" diye konuştu.
 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.