banner388
banner390
banner410
banner408

Yanal, Umut Aşıladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulüp dergisinde yer alan yazısında camiaya seslendi. ‘’ Her şey daha güzel olacak" dedi.

banner269

Yanal, Umut Aşıladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulüp dergisinde yer alan yazısında camiaya seslendi. ‘’ Her şey daha güzel olacak" dedi.

07 Şubat 2017 Salı 09:43
Yanal, Umut Aşıladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulübün içinden geçtiği süreçle alakalı açıklamalarda bulunurken gelecekle ilgili de önem arz eden cümleler sarf etti.

Yanal yazısında, amaçlarının şampiyonluklar yaşamak olduğunu söylerken, mücadeleden yana performans ortaya koyan savaşan ve yarışan bir takım kurmak ideallerinde olduklarını belirtti.

İkinci devrede yapılan transferlerle takımın toparlanma sürecinde yer aldığını ifade eden Ersun Yanal şuan için Trabzonspor takımının istenilen seviyede olmadığını ama zamanla her şeyin daha da güzele doğru gideceğini vurguladı.

Yeniden yapılanma sürecindeyiz

Ligin ilk yarısında sorunlar yaşadıklarını belirten Yanal, "Yeniden yapılanma sürecimiz içerisinde ilk yarıda bunu yakalamak için gayret göstersek de takıma oyuncu katmak ve sonuç almakta maalesef sorunlar yaşadık. Bunu yaparken inişli çıkışlı dönemler yaşadık. Ama bu bizim enerjimizi tüketmedi. Yaptığımız katkılarla birlikte toparlanma sürecine girdik. Takımımız şimdi istediğimiz seviyede olmasa bile iyi bir yola girdi. Daha iyi olabilmek için hem oyuncu üretiminde hem de var gücümüzle çalıştığımızın bilinmesini isterim" dedi.

50. yıl önemli

Kulüplerin hayatında tarihsel dönemeçler olduğunu vurgulayan Yanal, "Bizim için bu dönemeç 50. yılımızdır. Kulübümüz 2 Ağustos 2017’de 50 yaşına girecek. Mazisi başarılarla dolu Trabzonsporumuzu yeniden ayağa kaldırmak için bu dönemeci çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Sürecin en önemli ayaklarından biri olan yeni stadyumumuzu bitirdik. Artık maçlarımızı burada oynuyoruz" ifadelerini kullandı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.