banner388
banner390
banner410
banner408

Yabani tavşan avına para cezası

Tokat'ta yabani tavşan avlayan bir kişiye 2 bin 312 lira cezası verildi.

banner269

Yabani tavşan avına para cezası

Tokat'ta yabani tavşan avlayan bir kişiye 2 bin 312 lira cezası verildi.

01 Şubat 2018 Perşembe 09:20
Yabani tavşan avına para cezası

Tokat'ın Artova ilçesine bağlı Devecikargın Mahallesi'nde, Tokat İl Jandarma Komutanlığı ve Tokat Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri S.K isimli şahsın avcılık belgesi ile kota izin belgesi olmadan avlandığı bilgisine ulaştı.

Yapılan çalışma sonucu S.K.'nın bir adet avlanması yasak olan yaban tavşanını avladığı ve avda kullanılan silahın yasak olmasına rağmen takozsuz kullanıldığı öğrenildi.

Avda kullanılan silaha ve ölü tavşan jandarma ekipleri tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken S.K.'ya 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefetten 2 bin 312 lira idari yaptırım cezası uygulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-02-01 09:54:55

ADAMLAR UYUŞTURUCU SATIP GENÇLERİ ÖLDÜRÜYORLAR MAHKEME BİR TAVŞAN VURDU DİYE 2 BİN CEZA VERİLİYOR UYUŞTURUCU SATANLAR BERAAT EDİYOR BU NASIL ADALET

Misafir Avatar
yasin 2018-02-08 14:20:06 @misafir

uyuşturucu satanlar hapis cezası alıyor. sadece tutuksuz yargılanıyorlar o da hepsi değil bir kısmı. masum bir hayvanı öldürmek günah değil mi? Allah bu hayvanın hesabını elbet soracak bize. Sırf zevk için hobi için yavrusuna belkide rızkını götürmek için yuvasından çıkan bir tavşanı öldürmek...

Beğenmedim! (0)