banner388
banner390
banner410
banner408

Vefa Destek Grubuna alçak saldırı !

Bugün, Vefa Destek Grubuna yapılan alçak saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

banner269

Vefa Destek Grubuna alçak saldırı !

Bugün, Vefa Destek Grubuna yapılan alçak saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

14 Mayıs 2020 Perşembe 22:21
Vefa Destek Grubuna alçak saldırı !

Bugün, Van'da Vefa Sosyal Destek Grubunun bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı, 2 kişi hayatını kaybetti.

Van Valiliği’nden konu ile ilgili açıklama geldi:

" 14 Mayıs 2020 günü pandemi tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Özalp ilçesi Eğribelen Mahallesi'ne Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında 65 HD 084 plakalı araç ile yardım götüren Özalp Belediyesi ekibinin köye yardım dağıtıp ilçe merkezine dönerken, Mehmetalan Mahallesi yakınlarında saat 12.00 sıralarında arkalarından yaklaşan bir araç içerisinde bulunan kişi veya kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıya uğramıştır. Saldırıyı gerçekleştiren araç olay yerinden kaçmıştır. Saldırıda bir belediye çalışanımız ile ilçe merkezine dönerken yoldan aldıkları bir sivil vatandaşımız olay yerinde hayatlarını kaybetmiş, araçta bulunan diğer belediye çalışanımız ise saldırıdan yaralı olarak kurtulmuş ve Özalp Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Saldırganların yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatılmıştır. Ayrıca olay ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

Bakan Soylu'da konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Mübarek Ramazan Günü’nde, gayesi yalnızca insanımıza hizmet götürmek olan Vefa Sosyal Destek Grubuna saldırarak iki kardeşimizi katlettiler. Bu topraklarda, ne kadar çabalarsanız çabalayın, ne yaparsanız yapın, “Yenileceksiniz, ve Cehennem’e sürüleceksiniz!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali KANBUROĞLU 2020-05-14 23:59:15

Vanda Ramazan ayında yardıma muhtaç kürt vatandaşlarımıza erzak dağıtılmasına karşı olacak ancak katil ermeni tohumlarından başkası olamaz.

Avatar
tahsin aricilar 2020-05-15 08:36:59

bunların kanı doğuştan bozuk intikamları en kısa sürede alınacaktır bundan kimsenin sūpesi olmasin BÍR ÕLŪRŪZ BÍN DOGARIZ