banner388

Van Persie'ye Suç Duyurusu

Hafta sonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşan Beşiktaş ile Fenerbahçe olaylı bir derbiye imza attı

Van Persie'ye Suç Duyurusu

Hafta sonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşan Beşiktaş ile Fenerbahçe olaylı bir derbiye imza attı

09 Şubat 2017 Perşembe 11:50
Van Persie'ye Suç Duyurusu

Hafta sonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşan Beşiktaş ile Fenerbahçe olaylı bir derbiye imza attı. Oyun genelinde sergilenen agresif tavırlar, soyunma koridorlarına kadar taşındı. Maçta öne çıkan isimlerin başında Fenerbahçe’nin ünlü Hollandalı yıldızı Robin Van Persie geliyor.

Oyun içinde taraftara dilini çıkarması ve elini şortunun içine koyması büyük tepki çekmişti. Olay sonrası Beşiktaş kongre üyesi Ömeralp Pulatoğlu, Van Persie hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukat Pulatoğlu, Persie’nin “kişilerin huzur ve sükununu bozma, hakaret, suç işlemeye alenen tahrik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlarından cezalandırılmasını istedi.

Yapılan suç duyurusunda futbolcunun sergilediği hareketlerin olayların büyümesinde ve başka kişilerinde etkilenmesine sebep olarak gösterildi. Dilekçede Persie’nin, “Kişilerin huzur ve sükununu bozma, hakaret, suç işlemeye alenen tahrik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlarından cezalandırılmasını istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.