banner388
banner390
banner410
banner408

''Uzun Süre Hizmet Vermek ve Şampiyonluklar Yaşamak İstiyorum''

Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna kattığı Ahmet Çalık, Florya Metin Oktay Tesislerinde basın toplantısı düzenledi

banner269

''Uzun Süre Hizmet Vermek ve Şampiyonluklar Yaşamak İstiyorum''

Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna kattığı Ahmet Çalık, Florya Metin Oktay Tesislerinde basın toplantısı düzenledi

19 Ocak 2017 Perşembe 15:38
''Uzun Süre Hizmet Vermek ve Şampiyonluklar Yaşamak İstiyorum''

 
Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna kattığı Ahmet Çalık, Florya Metin Oktay Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, hayallerindeki kulübe geldiğini bu endenle mutlu olduğunu ve uzun süre Galatasaray forması giymeyi istediğini belirten Ahmet Çalık, en büyük arzusunun şampiyonluklar yaşamak olduğunu dile getirdi.


Ahmet Çalık,  "Sosyal medyada birkaç haber görmüştüm transferimle ilgili. Devre arasının ardından olan olayları anlatıyorum. Aslı olup olmadığını bilmiyordum. Ardından menajerim aradı ve Galatasaray’a transferimin inşallah olacağını söyledi ve sonra telefonu kapattı. Ben de heyecanlı şekilde babama söyledim. Tuttuğum takım Galatasaray ve içim kıpır kıpırdı. Sonra bekledik. O süre uzundu. Başkanlar görüştü. Sonunda orta yol bulundu. Hayallerimdeki kulübe geldim. Bunun için mutluyum. Bu formaya uzun süre hizmet vermek istiyorum. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum" açıklamalarında bulundu.

Galatasaray’ın yeni transferi Ahmet Çalık, kulübe ilk geldiğinde teknik direktör Riekerink’in misafirperverliğiyle karşılaştığını ifade ederken antrenmanda milli takımdan bir çok ağabeyiyle aynı takımda olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Kısa vadede şampiyonluklar yaşamak istediğini belirten Çalık, uzun vadede ise kaptan olarak Galatasaray formasını terletmek istediğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Ahmet Çalık, "Baskı elbet olacaktır. Burası büyük bir kulüp. 3 numara çok önemli. Kaptan Bülent Korkmaz buranın efsanesi. Sadece Galatasaray taraftarının değil herkesin beğendiği bir stoper ve bir kaptan. Yüküm tabi ki ağır. O formanın bilincindeyim. Ne yapmam gerektiğini biliyorum. Sahada elinden geleni yapacağımı biliyorum. Umarım beklentileri boşa çıkarmam" dedi.

Galatasaray formasını ilk kez Elazığspor ile oynanan maçta giyen Ahmet Çalık, "Elimden geleni yaptım. Daha da üzerine koymam gerektiğini biliyorum. Topu oyuna sokma konusunda biraz daha özgüvenli olabilirim. Bu da oynadıkça gelişecek. Serdar abinin sakatlığı var. Ona şifa diliyorum. Koray aramıza katılmak üzere. Semih abinin durumu belli değil. Ben her zaman için hazırım. Ligi biliyorum. Forma şansı gelirse en iyi şekilde değerlendiririm" şeklinde konuştu.
Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Ahmet Çalık,  "Her takım çok kaliteli. Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş çok kaliteli futbol oynuyor. Maç maç bakıyoruz. Şampiyonluğun favorisi biziz"
diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
 
 
 
 

Son Güncelleme: 19.01.2017 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.