banner388
banner390
banner410
banner408

Ünlü Siyasetçi Hayatını Kaybetti!

Eski bakanlardan Mükerrem Taşçıoğlu hayatını kaybetti.

banner269

Ünlü Siyasetçi Hayatını Kaybetti!

Eski bakanlardan Mükerrem Taşçıoğlu hayatını kaybetti.

18 Mart 2017 Cumartesi 14:21
Ünlü Siyasetçi Hayatını Kaybetti!

1983-86 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapan Mükerrem Taşçıoğlu hayatını kaybetti. Taşçıoğlu'nun cenazesi Pazar günü, İstanbul'da Teşvikiye Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verilecek.

Mükerrem Taşçıoğlu Kimdir?

1926, Ezine, Çanakkale doğumlu Taşçıoğlu, Galatasaray Lisesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Liege Devlet Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesini bitirdi. TCK Genel Müdür Müşavirliği, Ulaştırma Bakanlığı Planlama Dairesi Başanlığı, Bayındırlık ve Ulaştırma Özel Müşavirliği, Serbest İnşaat Mühendisliği, Anavatan Partisi Kurucu Üyeliği, 17.. ve 18. Dönem Sivas Milletvekilliği, Kültür ve Turizm ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıkları görev yapmıştır. 

Anahtar Kelimeler:
Mükerrem Taşçıoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.