banner388
banner390
banner410
banner408

Umut Tazeledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, alınan kötü sonuçlar karşısında camiaya karşı umut tazeleyen açıklamalarda bulundu

banner269

Umut Tazeledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, alınan kötü sonuçlar karşısında camiaya karşı umut tazeleyen açıklamalarda bulundu

20 Ocak 2017 Cuma 15:32
Umut Tazeledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, alınan kötü sonuçlar karşısında camiaya karşı umut tazeleyen açıklamalarda bulundu.

"Ben hala bu kadroyla şampiyon olabileceğimize inanıyorum" diyen Dick Advocaat sarı lacivertli renklere gönül verenlere hedefe giden yolda kararlı şekilde yürüdüklerini söyledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Advocaat , göreve geldiği günden bu yana kadro oturtmasını yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Daha erken gelmiş olsaydı farklı bir kadro oluşturmuş olacağını söyleyen teknik adam, burada kimseyi eleştirmediğini sadece daha farklı bir yapılanmaya gidebileceğini dile getirdi. Aynı zamanda Fenerbahçe’nin yine de güzel işler yaptığını söyledi.
 
Kadro yapısıyla ilgili takımın eski teknik direktörünü eleştirmediğini de anlatan Advocaat, "Muhakkak ki onun da kafasında oyun tarzıyla ilgili bir şeyler vardı. Geçtiğimiz sezon ile bu sezonu kıyaslarsanız, benden de fazla puan toplamış. Bence sadece kendi düşüncelerimi aktarmaya çalışıyorum. Kadro kurmayla ilgili benim düşüncem bu şekilde" ifadelerini kullandı.

Başakşehir maçının çok önemli olduğunu anlatan Advocaat, iyi organize olan bir takım haline geldikten sonra puanlar topladıklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:
"Biz çok iyi organize olan bir takım haline geldikten sonra bu puanları alabildik. Şu anda hala devre arasındayız. İkinci yarı yeni başlıyor. İki deplasman derbisi oynayacağız ama biz en iyi skorlarımızı deplasman maçlarında almışız. Hemen hemen bütün deplasman maçlarımızı kazanmışız. O nedenle bunu olumsuz olarak değerlendiremeyiz. Şampiyonluk şansımız için Medipol Başakşehir ile yapacağımız maçı kazanmalıyız. Onlarla oynadığımız ilk maçta iyi olan taraf bizdik ama bizi yendiler. Onların o zamanki kadrosuna bakıyorum sadece bir farklı oyuncu var, bizde ise 7-8 farklı oyuncu olacak. Aslında bu her şeyi açıklıyor."

Hollandalı çalıştırıcı, iyi kadroya sahip olduklarını ifade ederek, "Genel anlamda söylediklerime baktığınızda belki benim çok olumsuz olduğumu düşünüyorsunuz. Ama ben olumsuz bakmıyorum. Sadece gerçekçi bakmaya gayret gösteriyorum. Ben hala bu kadroyla şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Eğer takım içinde daha iyi bir kombinasyon oluşturabilirsek bizim için işler daha kolay olur" şeklinde konuştu.



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.