banner388

Ücret karşılığı dert dinlenir

Giresun'un Eynesil ilçesinde iki kafa dengi arkadaş ücret karşılığı dert dinliyor.

Ücret karşılığı dert dinlenir

Giresun'un Eynesil ilçesinde iki kafa dengi arkadaş ücret karşılığı dert dinliyor.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 11:06
Ücret karşılığı dert dinlenir

Giresun'un Eynesil ilçesinde Neşet Bodur ve Şakir Gürdal dert dinleme standı açtı. Ücret karşılığı insanların dertlerine ortak olan 2 kafadar büyük ilgi görüyor.

Neşet Bodur ve Şakir Gürdal yaptığı açıklamada "Fiyatlar kafamızdan uydurduğumuz fiyatlar ve geçerliliği yok" diyerek olaya espri ile yaklaştıklarını söylediler. Vatandaşların sıkıntılarına çözüm yolu bulmaya çalıştıklarını söyleyen Şakir Gürdal, “Eynesil ilçemizde farklı bir etkinlik olsun diye espri ve şakayı birbirine katarak, ilçenin iki farklı noktasında dert dinlenir köşesi açtık. İnsanların yaklaşımı bizleri memnun etti ve gördük ki insanlarımız bu tür etkinliklere aç kalmışlar. İlçede yapılan bazı etkinlikleri önlüyorlar, inşallah gelip tezgahımızı kaldırmazlar” dedi.

Çevrelerinden destek aldıklarını belirten Neşet Bodur, "Son günlerde baktık her kafadan bir ses çıkıyor ve Şakir kardeşimizle bu fikre vardık. Çevremizdekilerin de desteğiyle iki farklı noktaya 'Dert Dinlenir' köşesi açtık. Ücret yazmış olmakta buradaki tek düşünce vatandaşların dikkatini çekmek içindi ve dikkatleri çektik. Dert dinledik ve insanların iletmek isteyip iletemedikleri sorunları not ettik" diye konuştu.

Neşet Bodur ve Şakir Gürdal, aile sorunlarını 3 TL, aşk sorunlarını 5 TL, iş yeri sorunlarını 4 TL, havadan sudan 5 TL ve selam vermek 50 kuruş gibi ücret belirledi.

Anahtar Kelimeler:
GiresunEynesilGiresun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DERTLİLER 2018-05-14 14:05:54

ÖNCELİKLE DERT DİNLEYENLERİN YANINDA OTURAN VATANDAŞ DÜZGÜN OTURSUN ÖNCE DERT DEĞİL İNSANLARA SAYGI ADAP OLSUN SAYGILAR

Avatar
noyan 2018-05-15 00:30:01

Adamin oturusunda meymenet yok bide bunu haber yapmissiniz