banner388

Uçak seferlerine sis engeli

İstanbul-Trabzon arası uçak seferleri yoğun sis nedeniyle iptal oldu.

Uçak seferlerine sis engeli

İstanbul-Trabzon arası uçak seferleri yoğun sis nedeniyle iptal oldu.

04 Mayıs 2018 Cuma 09:45
Uçak seferlerine sis engeli

Atlasglobal Havayolları'na ait saat 20.50'de KK60 sefer sayılı İstanbul-Trabzon seferi, Trabzon'da günlerdir etkisini sürdüren yoğun sis nedeniyle iptal edildi. Yolcular ise bilgi almak için  Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’ndeki bilet satış ofisine akın etti.

Yolcular, Atlasglobal’in Trabzon seferlerinin iptal olduğunu kendilerinin başka uçak firmasıyla gönderileceğini ve yoğunluk nedeniyle en erken 3 gün sonraya bilet verilebildiği söylendiğini iddia etti.

Durumu tepki gösteren yolcular ek sefer konularak sisin etkisini kaybettiğinde Trabzon'a gönderilmelerini yada en yakın havalimanından karayoluyla transfer edilmelerini talep etti.

“MAĞDURİYETE SEBEBİYET VERMEKTE”

Yolcular arasında bulunan Avukat Selahattin Onay, duruşmaya yetişmesi gerektiğini ifade ederek “Mağduriyetimizin giderilmesine yönelik talepte bulunduk ek sefer konulması için. Özellikle en yakın havalimanı Erzurum’a inişler şuan uygun. Ancak en yukarıdan izin verilmediği gerekçesiyle yolcular şuan bekletilmekte. Son olarak yolcuların itirazları neticesinde alternatif olarak diğer havayollarına uçuş önerisinde bulunuldu. Ancak bütün uçaklar dolu olduğu için en yakın 3 gün sonraya uçuş var. Buda yolcuların mağduriyetine sebebiyet vermekte” dedi.

“BİLETİMİ 4 AY ÖNCE ALDIM”

Mağdur olduğunu söyleyen başka bir yolcu Yasemin Demir ise, “Ben 4 ay önce biletimi aldım. Yarın 5 tane işim var onların başında kim duracak. Beni mağdur etmeye hakları yok. Ben Allah’ın işine karışmıyorum ama bana saat versinler” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonUçakIstanbulSis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.