banner388
banner390
banner410
banner408

Üç çocuk yapana avantaj cepte

Uzun zaman önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ‘’en az 3 çocuk yapın’’ söylemine Bakanlar Kurulu’ndan destek geldi.

banner269

Üç çocuk yapana avantaj cepte

Uzun zaman önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ‘’en az 3 çocuk yapın’’ söylemine Bakanlar Kurulu’ndan destek geldi.

14 Haziran 2017 Çarşamba 11:50
Üç çocuk yapana avantaj cepte

Bakanlar Kurulu toplantısında Gelir Vergisi Kanun Tasarısı hakkında bilgilendirmeler yapılırken çıkarılacak olan yasanın vatandaşa katkısının ne olacağını soran Başbakan Binali Yıldırım’a cevabı Maliye Bakanı Naci Ağbal verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ''en az 3 çocuk''dedi Bakanlar Kurulu'ndan destek geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzun zaman önce ‘’en az 3 çocuk’’ çağrısına Bakanlar Kurulu’ndan vergi desteği geldi. Kamuoyunda sıkça tartışılan ve medyada geniş yer bulan Cumhurbaşkanı’nın bu söylemine vatandaşın yararına dokunacak bir düzenleme geldi.

Vergide indirim var

Yapılan bu düzenlemeyle üç çocuk sahibi olan ailelere gelir vergisinde uygulanan indirim yüzde 10’a çıkıyor. Engelli çocuklar için 18 yaşında kadar çocuk sayılma kuralı da kalkmış olacak ve engelli ailelerine ömür boyu vergi indirimi uygulanması getiriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’en az 3 çocuk’’ yapın çağrısına da Bakanlar Kurulu’nda yapılan çalışmalar karşılık bulmuş olacak.

Kaynak:Haber7

Son Güncelleme: 14.06.2017 11:57
Anahtar Kelimeler:
VergiIndirimüç çocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saadet 2017-06-14 13:47:04

siz dogurun ve sizin cocuklarda sehit olsun biraz. sizin cocuklar hadi doguyu gectik batida ordu evinde yapsinlar askerlik en azindan.