banner388
banner390
banner410
banner408

‘’Türkiye’nin yeni hizmetlerde yeni sistemlere ihtiyacı var’’

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandum süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu

banner269

‘’Türkiye’nin yeni hizmetlerde yeni sistemlere ihtiyacı var’’

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandum süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu

28 Ocak 2017 Cumartesi 15:59
‘’Türkiye’nin yeni hizmetlerde yeni sistemlere ihtiyacı var’’

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandum konusunda meclis üzerine düşeni yerine getirerek doğru bir davranışta bulundu dedi. Sıranın vatandaşa geldiğini söyleyen Bakan Akdağ, referandumda millete büyük görev düştüğünü belirtti.
Nisan ayında yapılması planlanan referandumda vatandaşların kullanacakları oyla hem yürütmeyi hem de yasamayı güçlendiren yeni bir döneme girilmesinin önünü açacağı bir fırsatın vatandaşa sunulduğunu söyleyen Bakan Recep Akdağ, istikrarın devamından yana olduklarını açıkladı.

Hayırlı olacağına inanıyoruz

Muhalefetin ve bazı  kesimlerin anlamlandıramadıkları karalama içinde olduklarını vurgulayan Recep Akdağ, çocukların milletin geçeceği için Cumhurbaşkanlığı sisteminin hayırlı olacaklarını düşündüğünü söyledi.
Milletin başkanlık sistemini getireceğini dile getiren Akdağ, Türkiye’nin ununu elemiş eleğini asmış bir ülke olmadığını söyleyen Bakan Akdağ, “Evet biz son 15 sene içerisinde büyük bir atılım gösterdik ama daha alacak çok mesafemiz var. Bize istikrarlı bir yönetim gerekiyor. Bize hızlı hareket eden bir yürütme yani bir bakanlar hizmeti gerekiyor. Türkiye bir Kuzey Avrupa ülkesinde olduğu gibi bundan 40 sene önce bütün ihtiyacını karşılamış, bütün alt yapısı sistemlerini oturtmuş bir ülke değil. Dolayısıyla hızlı değişimlere ihtiyacımız var. Yine sağlıkta misal vermek gerekirse evet tüm dünyanın taktir ettiği büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız bu meseleden çok memnun. Ama biliyoruz ki önümüzde çok yeni ihtiyaçlar var. İşte Başkanlık sistemiyle bu ihtiyaçları, istikrarlı bir yönetim içerisinde hızla yerine getirme imkanımız olacak. İnşallah milletimiz o yüksek ferasetiyle bu yeni sistemi 2017’de Türkiye’ye getirmiş olacak” şeklinde konuştu.
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.