banner388

Türk Takımları Avrupa Sahnesinde

Avrupa Ligi start bu gece start alıyor, takımlarımız avantajlı skorlar için sahaya çıkıyor.

Türk Takımları Avrupa Sahnesinde

Avrupa Ligi start bu gece start alıyor, takımlarımız avantajlı skorlar için sahaya çıkıyor.

16 Şubat 2017 Perşembe 10:15
Türk Takımları Avrupa Sahnesinde

Avrupa Ligi start bu gece start alıyor, takımlarımız avantajlı skorlar için sahaya çıkıyor.  Avrupa kupalarında alınan sonuçların ülke puanlaması sıralamasında önemli olduğu bir gerçeği söz konusuyken takımlarımızın alacakları güzel sonuçların haliyle ülke puanlamasında da katkısı olacak.

İlk maç sarı lacivertlilerden

Mutlak galibiyet parolalarıyla sahaya çıkacak olan takımlarımızdan ilki Fenerbahçe olacak. Rus temsilcisi Krasnodar ile deplasmanda karşılaşacak olan maç Türkiye saati ile saat 19.00’da başlayacak

Fenerbahçe'den sonra sıra Osmanlıspor'da

Geçen sezon gösterdiği başarılı performansıyla Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden Osmanlıspor’da Yunanistan takımlarından güçlü Olimpiakos takımına konuk olacak. Zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Osmanlıspor, saatler 21.00 gösterdiğinde Avrupa sahnesinde boy gösterecek.

Son sahne Beşiktaş'tan

Bir diğer temsilcimiz Beşiktaş ise saat 23.05’te İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu sezon Avrupa kupalarına şampiyonlar liginde boy göstererek başlayan siyah beyazlılar son maçta Dinamo Kiev’e yenilerek yoluna Uefa Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda kalmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.