banner388

Trump Koltuğu Devralıyor

Amerika Birleşik Devletleri yeni başkanına kavuşuyor. Obama yerini yeni başkan Trump’a bırakıyor

Trump Koltuğu Devralıyor

Amerika Birleşik Devletleri yeni başkanına kavuşuyor. Obama yerini yeni başkan Trump’a bırakıyor

20 Ocak 2017 Cuma 12:13
Trump Koltuğu Devralıyor

 
Amerika Birleşik Devletleri yeni başkanına kavuşuyor. Obama yerini yeni başkan Trump’a bırakıyor. Donald Trump Amerika’nın 45. başkanı oluyor.

Bugün yapılacak yemin töreni için müthiş bir hazırlık yapıldı. Yaklaşık 200 milyon dolara mal olan yemin törenine Obama ve ailesinin dışında sanat ve siyaset çevresinden bir çok ismin katılacağı bilgisi yer alıyor.
 
 Trump, bugün İncil üzerine el koyarak ABD’nin başkanlık makamını sadakatle yürüteceğime, koruyacağıma ve savunacağıma yemin ederim “ diyecek. Yeminini törende tekrarlayacak. Aynı yemini Başkan Yardımcı olan Mike Pence de tekrarlayacak.
 
Yemin töreninde olası bir sorunun önüne geçmek için önlemler alınırken 25 bin polisin görevlendirileceği ve metro-tren seferlerinde de kısıtlama yapılacağı öğrenildi.
 
 
 
 
 
 
 

Son Güncelleme: 20.01.2017 12:15
Anahtar Kelimeler:
AbdTrump
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.