banner388

THY O Seferleri İptal Etti

Ülkeyi etkisi altına alan olumsuz hava koşulları hava trafiğini de olumsuz etkiledi.

THY O Seferleri İptal Etti

Ülkeyi etkisi altına alan olumsuz hava koşulları hava trafiğini de olumsuz etkiledi.

09 Ocak 2017 Pazartesi 09:57
THY O Seferleri İptal Etti
Türkiye’nin her yeri beyaza boyandı. Türk Hava Yolları’da 277 seferi iptal etti. Açıklama THY’dan geldi. Bugün yapılması gereken iç ve dış hatlarda ki 277 uçak seferi zorlu hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Yoğun kar yağışı gündelik hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ulaşımda büyük zorluklar yaşayan insanlar sadece karayollarında değil, havayollarında da aynı tabloyla karşılaşıyor.  Bu durumdan daha kötü bir şekilde etkilenmemek için havayolu şirketleri bazı seferleri  güvenlik gerekçesiyle iptal etmeye başladı.

Bu kapsamda diğer hava yolu şirketlerinden Pegasus Havayolları 75 seferini iptal ederken Atlasglobal Havayolları ise 9 seferini güvenlilik açısından iptal etti.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yolcuların mağdur olmaması için tüm önlemleri alırken, Türk Hava Yolları ise yolcularına battaniye ve kumanya dağıttı.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.